{{filter.label}}

Feriehuse i Estepona

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------En af de mange kystbyer ved Costa del Sol er byen Estepona. Det er en spændende by, der tidligere var fiskerby og som i dag er en moderne badeby , men med sport tilbage til romere og arabere, man kan i dag se ruiner og bl.a. se et vagttårn fra tidligere tider. Højt over byen ses det 1.440 meter Hausberg af Estepona.

Seværdigheder:

Man kan let bruge en feriedag eller flere i den gamle bydel og havnen.Man kan let bevæge sig rundt i fodgængerzonen Calle Real hvis man vil gå i butikker, for øvrigt er der også spændende butikker i de andre gader. Flere af gadernes hus vægge er dekoreret af kunstnere

Aktiviteter:

Ved havet er der mulighed for at dyrke vandsport: kitesurfing, jet-ski og andet. På land er der et utal af aktiviteter, der er 6 golfbaner, man kan ride bl.a. i " Esuecuela del Arte Ecuestre ", i 2 store idrætshaller, 2 fodboldbaner og en stor kongreshal hvor der udstilles 8.000 orkideer, stedets navn er: " Glas -Dom Botanico Orquidario ".

Der er skuespil og koncerter i Teattro Auditorio Felipe. Man kan nyde en Open Air koncert i Parque San Isidro de elos Pedregales og tyrrefægtning i Recinto Ferial.

Der er legepladser og zoo til børnene, og man kan vandre og mountainbike i de omkringliggende bjerge, eller nyde en dejlig spadseretur på strandpromenaden langs den gamle bydel.

Praktiske oplysninger:

Nærmeste lufthavn ligger i Malaga. Derfra kam man på 1 time via motorvej AP7 være fremme i Estepona.

Det er muligt at prøve det andalusiske køkken, bl.a. ved den lokale havn, i Calle Cariclad og ved Chriring Guitos og man skal selvfølgelig smage et glas af de berømte sherry vine. Efter en god middag kan man evt. besøge en af barerne eller de mange clubs ved marinaen i den indre by.

Fester:

I sommerens løb afholdes der en del fester i Estepona. Sommerens 1, fest er natfejring af sommer solhverv Quema de los Bigotes de San Juan.

23. juni er der by festival

I starten af juli Festamayores Carmen

16. juli: Festen for Virgen del Carmen
Klik for at vise kortet