{{filter.label}}

Feriehuse i Imperia området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

Imperia er en noget speciel by, den er delt i to dele, en historisk del og en moderne del.

Bydelen Porto Maurizio har en gammel bydel ( Paraiso). Det er et malerisk område med smalle gader, trappegader og smukke huse med kirker. Og så har man udsigt over havet. Hver onsdag er der stort marked på domkikrepladsen. Bydelen har også en dejlig strand med restauranter og cafeer. Ved havnen ser man sejl og motorbåde.

Oniglia er den moderne bydel. Midt i byen ligger der en arkadegade med mange forskellige forretninger, med tøj, sko og designer varer, undervejs er der et springvand. Ved havnen er der en særlig stemning , her ligger iskerbåde og store yachter. Og langs havnen ligger hyggelige fiskerrestauranter. I denne bydel er der om aftenen talrige barer der holder åben. Restauranterne serverer et rigt udvalg af retter lige fra dyre middage til pizza, grill, pasta og fiskeretter.

Imperia er en turistby og der finder store og små ferieboliger også i omegnen. Hvis man holder ferie i Oneglia og omegn, er det en god ide at besøge Olivenmusset, hvor man kan lære noget om de forekellige olivensorter og frugtens meget gamle historie, Museo dell'Olivo ligger op Via Garessio 13. Absolut et besøg værd.

Hvis man selv vil lave mad i ferien, er der rigtig mange indkøbsmuligheder. I regionen Imperia afholdes der marked rigtig mange steder, og her kan man købe alle de friske råvarer man har brug for.

Markeder i regionen Imperia:

Tirsdag i Diano Marina og San Lorenzo

Torsdag i Porto Maurizio

Onsdag og lørdag: Oneglia i markedshallen

Fredag: Ventimiglia ( regionens største)

Lørdag: San Remo

Indkøbssteder:

I Genova: fodgængerzone med rigig mange forretninger. Hvis man kører ca. 90 minutter i bil på Imperia motorvejen kan man besøge Serravalle Designer Outlet Mc Athur Glen.

I San Remo: Fodgængerzone med mange store forretninger

I Alassio: lang fordgængerzone med mange små butikker


I Nice: 80 minutters kørsel via Imperia motorvejen. Det er et stort indkøbsmål. Det nye Cap 3000 shoppingcenter med 150 forretninger

Arrangementer:

I nabobyerne San Lorenzo og Santo Stefano er der specielle oplevelser for børn, de finder sted på byens torv. Der er klovne, børnekaraoci, børneteater og meget mere.

Cykeltur langs den liguriske kyst. Der er en bred cykelsti fra San Lorenzo til San Remo, det er en tur på 20 kilometer og en meget smuk tur, der ender på havnen i San Remo. Der kan man købe en forfriskning på en af restauranterne eller på en bar.

Seværdigheder:

Drypstenshulen Grotte di Toirano. Turen gennem hulen er på ca. 70 minutter og den er 1,3 km lang. Man skal vide at der er køligt i hulen, så lidt varmt tøj ville være en god ide.

Spabadet le Caravelle i Ceriale. Det er et vandland med svømmebassiner og rutsjebaner. I tilknytning til området er der en beachvolleybane. Det er et sted for både store og små, der alle kan få en oplevelsesrig feriedag.

Akvarium i Genova:

Det er Europas største. Der er hajer, delfiner og pingviner. Der er ialt 27.000 kvm. stort område
Klik for at vise kortet