{{filter.label}}

Ferielejligheder i La Spezia området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Den historiske by La Spezia ved den liguriske kyst byder sine feriegæster velkommen til en indholdsrig ferie. Vandreture langs den vidunderlige kyst, udflugt til Cinque Terre, en fantastisk naturoplevelse, den er blandt UNESCO verdensarv områder. I La Spezia's omegn er der vinmarker, druerne bruges til fremstilling af Sciachefra vinen, allerede romerne værdsatte denne druesaft.

Seværdigheder:

De fleste finder man i byens centrum. Overfor den gamle bydel ligger Castello San Giorgio, den stammer fra det 12. århundrede og det er herfra man har udsigt over hele byen.

Kirken Santa Maria Assunta blev oprindelig bygget i det 13. århundrede, men den er blevet større op gennem tiden, den sidste tilbygning var 1 1954. Inde i kirken kan ses malerier fra forskellige epoker.

Palazzo delle Poste er bygget i nyklassicictisk stil, bygnigen fungerer i dag som postkontor. Museo Navale, katedralen Cristo Re og det arkæologiske museum.

La Spezia ligger på grænsen mellem Ligurien og Toscana. Det er det rette udgangspunkt for udflugter , enten i bil, med skib eller med tog. Der er regelmæssige afgange med regionaltog fra La Spezia til Cinque Terre. Det er en kort tur.

Men man kan også tage toget til Genova, Pisa, Lucca og Firenze

Udflugter med båd fra La Spezia til Cinque Terre, Lerici, Portovenere og øen Palmaria
Klik for at vise kortet