{{filter.label}}

Ferieboliger i Grosseto

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

Lej en feriebolig i provinsen Grosseto, så får man mulighed at få en ferie der er rig på kombinations muligheder. Provins hovedstaden som også hedder Grosseto har en historisk bydel med mange seværdigheder.

I omegnen finder man et skønt naturområde som også varierer , mod nord ligger Colline Metallifere , mod syd ligger den naturbeskyttede Parco Natuale della Maremma, som åbner muligheder for vandrere og cyklister. Og mod øst ligger Monte Amiata Massiv.

Hele provinsen har mange kunstskatte fra forskellige tidsaldre, der er rester fra etruskertiden, middelalderen og renaissancen . Så hvis man planlægger sine feriedage kan man blive rig på oplevelser.

Seværdigheder:

Man kommer ind i den historiske bydel via en af byportene i fra det 16. århundrede. På Piazza Dante ligger Palazzo Aldobrandechi og kirken San Lorenzo der er bygget i romansk gotisk stil. Det er en af byens betydeligste bygninger, bygget på ruinerne af en gammel basilica. Kirken er indviet til San Lorenzo, som er byens skytshelgen.

Sant Francisco kirken fra det 13. århundrede

Museo Archeologico d'Arte della Maremma. En samling af fund fra etruskertiden og sakral kunst.

Fritidstilbud i Grosseto:

Ved siden af den gamle bydel rundt om Piazza Dante finder man moderne
indkøbsmuligheder, special butikker og små hyggelige cafeer. Man kan også tage en tur til Cantina Sociale i Vini di Maremma, hvor man kan købe egnens produkter f.eks. skinke, oste og vil.

Byen Marina di Grosseto der ligger 12 km fra Grosseto har mange fine badestrande, hvor man kan svømme , snorkle og tage på bådudflugter, vandet er rent og turen til stranden er meget smuk.

Hvis man vil have naturoplevelser på land kan man cykle eller vandre i de naturbeskyttede områder. I naturområdet Laguna di Orbetello og ved Burano søen kan man iagttage et stort udvalg af eksotiske planter i det hele taget er der en mangfoldig flora og fauna

Udflugter i Grosseto:

Besøg nabobyerne Sarano, Sovana og Pitigliano. Her finder man bygningsværker fra tidsaldrene etruskertiden, middelalderne og renaissancen . Hvis man vil have natur oplevelser er øen Giglio et godt valg. Der sejler færge til øen flere gange dagligt.

Hvis man vil bade kan man besøge Marina di Grosseto og Castiglione della pescaia, Talmone og Principa a Mare .

Udflugt til vingården Rocca di Frassinello i Gavorrano
Klik for at vise kortet