{{filter.label}}

Ferieboliger i Bad Hofgastein

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------
Gasteintal er et godt feriemål til sport både sommer og vinter. Om sommeren er det perfekt til vandreture, cykleture samt kulturelle oplevelser. Om vinteren er det perfekt til skisport.

Gastein har længe været et kendt kurområde. Byen er kendt for foranstaltning af klassisk medicin. Men i dag er det især forebyggende behandlinger og sundhedslære. Der er forskellige former for bade og varmebehandling.

I Alpentherme Bad Hofgastein der dækker et område på 32.000 kvm. er der mange oplevelser for hele familien og siden juli 2017 er der også thermal badesøer i området, der kan man svømme om sommeren, og man kan slappe af ved søens bred.

Siden 1968 har man kunnet benytte klippethermerne i Bad Gastein. Der er hugget direkte ind i klipperne, det er faktisk en arkitektonisk perle. Og det er et roligt område. Området er ganske enkelt en form for terapi. Den radonholdige luft i Heilstollen. Mange syge søger til området for at blive bedre til at bevæge sig og for at lette vejrtrækningen. Og hvis man vil lave lidt ekstra ud af ferien er der " Gasteiner Yogatagen". Yoga er sundt men Yoga i det fri natur er noget ganske særligt.

" Yogafrühling Gastein Atme die Berge " og " Yogaherbst Gastein Quelle der inspiration " afholdes hvert år.

Om sommeren er Gasteinertal det idelle udgangspunkt til vandreferie. Der er ialt 600 kilometer markerede vandreruter fra familievenlige ruter til meget øvede vandrere. Vejene fører gennem højst interessante områder, bl.a. uberørte højdelandskaber, gletscherområder, guldudgravnings steder fra en svunden tid og nationalparker.

En spændende tur for hele familien kunne være " Erlebnisberge Almorama" med hængebroer. Gasteinertal er også et passende sted for mountainbikere og golfspillere.

Om vinteren er Gasteinertal tryllet om til et uforglemmeligt skiområde. Der byder velkommen til alle former for vintersport. Gastein har det hele.

Skiområderne går op til en højde på 2.700 meter. Skisæsonen starter sidst i november og slutter i april. Og i den periode er der liv på de 200 kilometer pister og de 50 skilifter kører jævnt hele dagen, Efter en dag på pisterne går det godt med at få løsnet musklerne i varmt vand under et besøg i " Gasteiner Therme". Det vil også være godt med at besøge de omkringliggende seværdigheder.

Pister: blå 30 km, røde 52 km, sorte 3 km

Seværdigheder:

Den 140 meter lange hængebro ved Stubnerkogel , samme sted Glockerblick

Klippevejen ved Stubnerkogel

Gasti Schneepark i skicentrum Agertal

Funslope og Snowpark

Permanente Rientorlauf Skimovie Anlage

Arrangementer:

Bad Gastein afholder årligt " Sommerfrischekunst", hvor kunsten fra hele Europa samles for at arbejde. De færdige værker udstilles i slutningen af sæsonen i det gamle vandværk

Der afholdes flere musikfestivals med meget afvekslende program

Om efteråret afholdes " Salburger Bauernherbst "
Klik for at vise kortet