{{filter.label}}

Ferielejligheder i Salzburg

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------Den østrigske by Salzburg er en turistmagnet og derfor er byen kendt af de fleste. For nogen fordi det er Mozarts fødeby, andre husker den for Salzburgerfestspillene. Ja man behøver måske ikke have været der, mange husker byen fra filmen Sound of Music, der netop er optaget der. Sidst men ikke mindst skal også nævnes byens mange smukke bygninger.

Salzburg kan man besøge året rundt, om sommeren når alt springer ud, efteråret med træernes varme farver. En helt særlig stemnig kan opleves i december, når sneen daler, hvor julemarkeder å¨bner, hvor julebelysningen kaster glans i mørket, og man kan mærke duften fra julemarkedet's boder, med glühwein, æbleskiver og andrre søde sagerog hvor man lader sig friste af varerne i de små boder.

Byen har mange kirker, ma siger en på hvert gadehjørne. Kirkerne i byens gamle bydel er på listen over UNESCO verdensarv.

Man begyndte allerede at bygge kirker i romertiden og mage store arkitekter har sat deres præg på de sakrale bygninger op gennem tiden.

Byen har mange smukke pladser, der er beplantet, så hvis man trænger til et hvil, er det afslappende at sætte sig og nyde arstidens skiftende vækster. Man kan også nyde en kop kaffe og måske et styke af den berømye Sachertorte i en af cafeerne.

Det er ikke kun de store bygningsværker der kendetegner byen. Musikken har altid spillet en væsentlig rolle. Hvilket sikkert skyldes byens store komponister. Nr 1. er nok W. A. Mozart. Men også Haydn var en dygtig komponist. Begge opnåede at blive hofkomponister. I dag afholdes kirkekoncerter og andre koncerter mange steder i byen året rundt. Salzburger festspillene med sakralmusik, store operaer og koncerter er kendt over hele verden.

Da byen er stor og serværdighederne er talrige kunne man vælge at deltage i en af de guidede byrundture
Klik for at vise kortet