{{filter.label}}

Ferielejligheder i Steiermark

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse-----------------------------------------------------Steiermark er Østrigs 3. største region. Mellem Dachstein, Hochschwab, Zirbitzkogel og Almenland er Østrigs grønne hjerte, det er en landskab med store skovområder, grønne enge og floder.

Dette område ligger i den nordlige del af regionen og dette område egner sig til vandreture, cykelture og til at udforske naturen.

I Steiermark fremstilles kvalitetesprodukter i store mængder. Der er delikatesse forretninger. Der er frugthaver. Der fremstilles vin og øl ( kerneøl).

I Steiermark vokser:

Druer til 200.000 hektoliter vin, hvoraf de 80% er hvidvin, 180.000 tons æbler hvert år, mere end 3 millioner liter kerneøl

Fra regionens hovedstad Graz til den mindste landsby Oberwölz blomstrer kultur , historie og gamle traditioner. Gamle slotte , det gamle museum Joanneum ( Østrigs første museum), kunsthuset i Graz, forårsfestival og Narzissenfest er blot nogle af de oplevelser man kan få på en ferie i Steiermark.

Hovedstaden Grazx var kulturby i 2003 og er UNESCO verdensarv og City of design. Graz har universitetr og 2 faghøjskoler med ialt 55.000 studerende.

Et af de store turistmagneter i området er Thermerne, hvis naturlige ressucer har en optimal virkning på sundheden. Der er frisk kildevand og drikkevandet er som en sprudlende kilde.

Steiermark har 9 Thermer


Steiermark største sø Grunlsee er 4,3 km2. Riesachvandfaldet er 140 meter højt

Steiermark er en region for naturelskere.

Klik for at vise kortet