{{filter.label}}

Ferielejligheder i Steiermark

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Steiermark er Østrigs 3. største region. Mellem Dachstein, Hochschwab, Zirbitzkogel og Almenland er Østrigs grønne hjerte, det er en landskab med store skovområder, grønne enge og floder.

Dette område ligger i den nordlige del af regionen og dette område egner sig til vandreture, cykelture og til at udforske naturen.

I Steiermark fremstilles kvalitetesprodukter i store mængder. Der er delikatesse forretninger. Der er frugthaver. Der fremstilles vin og øl ( kerneøl).

I Steiermark vokser:

Druer til 200.000 hektoliter vin, hvoraf de 80% er hvidvin, 180.000 tons æbler hvert år, mere end 3 millioner liter kerneøl

Fra regionens hovedstad Graz til den mindste landsby Oberwölz blomstrer kultur , historie og gamle traditioner. Gamle slotte , det gamle museum Joanneum ( Østrigs første museum), kunsthuset i Graz, forårsfestival og Narzissenfest er blot nogle af de oplevelser man kan få på en ferie i Steiermark.

Hovedstaden Grazx var kulturby i 2003 og er UNESCO verdensarv og City of design. Graz har universitetr og 2 faghøjskoler med ialt 55.000 studerende.

Et af de store turistmagneter i området er Thermerne, hvis naturlige ressucer har en optimal virkning på sundheden. Der er frisk kildevand og drikkevandet er som en sprudlende kilde.

Steiermark har 9 Thermer


Steiermark største sø Grunlsee er 4,3 km2. Riesachvandfaldet er 140 meter højt

Steiermark er en region for naturelskere.