{{filter.label}}

Feriehuse i Llançà

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Oprindelig var den lille landsby Llançà en fiskerby. Den ligger på Costa Blancas nordlige side , ikke langt fra den franske grænse. Den er det man kalder den vilde del af kysten , men med små stille bugter.

Byen har en speciel beliggenhed mellem naturparkerne Cap de Creus og bjergryggen Albera. Det er et ideelt område for dem der vil på vandreferie.

Byen har mange tilbud til sine feriegæster, der er kulturelle arrangementer og fester. Byen har offentlige transportmidler, supermarkeder, ugentlig marked, små butikker og et stort udvalg af restauranter.

Byen har også et udvalg af strande og rolige bugter. Det er et kystby med både fiskerihavn og marina. Byen består af Llançà by og Port de Llançà. I byen s historiske centrum ligger Plaza Mayor

Om sommeren vokser byens indbyggertal betydeligt. Højsæsonen er fra 1.-15. august og så er der trængsel i den lille by. På denne årstid er der åbent på discoteker og pubs.

Med bil er det let at komme rundt på udflugts ture til de andre små kystbyer. Der kører også busser med regelmæssig afgang
Klik for at vise kortet