{{filter.label}}

Book jeres favorithus på Costa Brava kysten

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Helt oppe ved grænsen til Frankrig men dog stadig på den spanske side i provinsen Alicante finder vi Costa Brava. Her tilbyder vi et stort udvalg af ferieboliger i form af lækre ferielejligheder og feriehuse.
Costa Brava er primært en 214 kilometer lang kyststrækning, og hvor der er kyst er der også smukke sandstrande og skønt badevand. Perfekte betingelser for en solferie. Og er der en enkelt dag, hvor I vil til en storby, så er Barcelona i køreafstand.

Slap helt af i Catalonien


Med et lækkert feriehus eller en dejlig ferielejlighed slipper I for hotellernes mange mennesker, og kan virkelig slappe af og komme ned i tempo i frem og ro.
Langs kysten findes der masser af fiskerlandsbyer, lige som der også findes en række mellemstore byer, som for eksempel Platja d'Aro og Girona. Og tager I turen til Figueres, kan I opleve mange af Salvadore Dalis fantastiske kunstværker.

Book feriebolig ved Costa Brava hos Italia Villas


Området ligger i Catalonien og det catalanske køkken er en stor oplevelse. Præget af det lækre franske køkken, men med udgangspunkt i Middelhavets råvarer får I fantastisk mad i hele ferien.
Har I spørgsmål vedrørende leje af feriebolig i Costa Brava, skal I endelig kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål I har på [email protected] og på telefon 22901567.

Klik for at vise kortet