{{filter.label}}

Ferie på Krk

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Hvis du gerne vil holde en rolig afslappende badeferie vil den kroatiske ø Krk være et sikker valg. Find en af vore mange ferieboliger på øen, så har du en god base og havet ligger nærmest lige udenfor døren.

Og hvad har Krk at tilbyde sine feriegæster. Skønne strande , beskyttede badebugter, og et dejlig klima. Og hvis du vil slippe for madlavningen er der utallige restauranter, konobas og pizzeriaer. Her kan du vælge mellem mange kød eller fiskeretter samt retter der er typiske for egnen.

Og hvis du vil ud om aftenene er deer clubs, barer og cocktailbarer. Om sommeren er der forskellige arrangementer i byerne over hele øen koncerter o.l.

Byen Krk:

Byen har Kroatiens ældste bymur. I byen ligger også Frankopan kasteller fra det 13. århundrede, det gamle borgerhus fra det 16. århundrede og katedralens klokketårn. Det er de bygninger der er dominerende i bybilledet

I nærheden af landsbyen Silo finder man Beserujka hulen. Ude på den lille ø Kosljun ligger et museum og et kloster. I en lille by Glavotok, der ligger på den vestlige del af øen ligger en kirke og et kloster.

Den lille by Omisalj der har en meget interessant historie, der går tilbage til 13. århundrede. Byen ligger på en klippe.

Øen Krk er den nordligst og en af de største Adriaterhavsøer der ligger i Kvarner bugten

Byer på øen: foruden byen Krk finder man byerne Punat, Baska, Dobrinj, Malinska, Omisalj og Vrbnik.

Forbindelser til øen er mege gunstig. Der er en bro far fastlandet til Krk, som blev bygget i 1980. Man kan således ankomme i egen bil, med bus , skib, fly, eller tog. Lufthavnen ligger i Rijeka ( 56 km)

Planter og dyr: det gunstige klima giver gode vækstvbetingelser for flora og faunaa. Der findes ca. 1300 forskellige plantesorter i forskellige egne på øen. Dyrene går ad stenstier op til græsning og der er indelukke til hestene
Klik for at vise kortet