{{filter.label}}

Ferie i Rijeka

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------

Den store by Rijeka ligger i regionen Kvarner mellem Opatija og Crikvenica Rivieraen, byen er et trafikknudepunkt og en stor handelsby.

Der er fine færgeforbindelser fra de små byer ved kysten. Rijeka er en smuk by med flotte bygninger og for kunstinteresserede er der en række museer, gallerier og gamle bygninger. I fodgængerzonen er der talrige forretninger og ved havnepromenaden er der gode restauranter og hyggelige cafeer.

Strande:

Lidt nord for byen finder man stranden Ploce, her blæser det flå flag, der er sanitetsforanstaltninger, fritidsaktiviteter, sportsaktiviteter og swimmingpool.

Strande Preluk, er et yndet sted for sejlere og surfere, det er især om morgenen, at vindforholdene er gunstige

Stranden i Kotanj bugten. Også her finder man det blå flag. Her er også fritids og sportsaktiviteter

Stranden Glavanova ligger sydøst for byens centrum. Det er en stenstrand der går fladt ud i havet. Velegnet til familier. I kanten af stranden giver de store træer skygge fra solen.

Desuden kan nævnes : strand Grcevo, strand Sablicevo, strand Skalete, strand Bivio, strand Igraliste og 2 hundestrande

Seværdigheder:

Korzo fodgængerzone som er hovedgaden i Rijeka, der er indkøbscentre, små og store butikker, restauranter og cafeer. Om aftenen forvandles gaden til en stor scene, hvor musikere, kunstnere og artister underholder.

Fæstningen Trsat: Borgen troner på en høj, borgen er bygget i 13. århundrede. Man kommer bedst op til borgen fra Konak, en gård med en brønd og omgivet af en mur. Om sommeren afholdes koncerter og teaterforestillinger på stedet.

Katedralen den hellige Veit der er bygget i barokstil

Markedspladsen, der ligger direkte ved havnen. Ved boder i hallen kan man købe frisk frugt kød og meget andet.

Byens tårn er byens vartegn, der ligger i byens centrum

Guvernørpaladset bygget i det 19. århundrede. Det er et meget stort bygningsværk. I dag er der søfarts og historisk museum. Paladset er omgivet af en prægtig have.

Molo Longo er en 1707 meter lang promenade, der er en fantastisk udsigt over til havnen og byen Rijeka

Sportsmuligheder:

Der er dykkercenter og forholdene for dykning er eminente. Surfere: Tramontana og om morgenen strand Preluk. For vandrere er der talrige vandreveje i byen og egnen omkring. I vintermånederne er Platak skicentrum et godt tilbud for skiløbere.

Arrangementer og kultur: I Fiumanka sommerfestival, Rijeka karnevalsfest fra begyndelsen af januar, dette er byens højdepunkt.

Natteliv: om aftenen kan man få mange oplevelser, besøg på en af de mange barer, natclubs og koncerter og artister i gaderne.

Praktiske oplysninger: Indkøb især i hovedgaden, det store indkøbscenter Tårnet. Der er mange specialbutikker. Der er et utal af restauranter af forskellig art samt cafeer og barer
Klik for at vise kortet