{{filter.label}}

Ferieboliger på Cres

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Den lille by Cres ligger i det nordøstlige hjørne af øen med samme navn. Øen ligger i Kvarner bugten og betragtes af mange som det helt rigtige feriemål.

Den lange bugt med højdedrag, der skærmer for vinden for landet bagved, det er områder der har været bebygget siden antikken og på den anden side ser man havet.

Cres har en udmærket havn. Øens miljø, de skønne strande, de hjemmedyrkede produkter som frugt, grøntsager og fremstilling af kryddersnaps, er noget som feriegæsterne værdsætter.

Byen Cres har en gammel bydel med gamle huse, som har bevaret patinaen fra gammel tid.

Cres har mange tilbud til sine feriegæster. Der er sportstilbud, dykning har en lang tradition på stedet, der er dykkerskole for såvel begyndere som øvede, der er tennis, minigolf, sejlerskole, surfing og udlejning af både.

For sejlerne er Cres et godt udgangspunkt for udflugter i Kroatiens ø verden. Man kan besøge de små havne i Cres, Martinsica, Valun og Beli. Lysbådehavnen råder over 460 pladser.

I nærheden af Cres ligger landsbyen Orlec ( 12 km), her har den hvide grib redepladser og man kan få den store oplevelse, det er at se den flyve forbi.

Strande:

I nærheden af Cres er der talrige strande, som badegæsterne kan nå på forskellig måde. En kort tur til fods, en længerre spadseretur ad gamle veje ind over smukke grønne områder med oliventræer og duften af krydderurter. Endelig kan man tage en af de mange båduflugter der daglig sejler badegæster ud til strandene, der er ture til den blå grotte i Zanja bugten.

Seværdigheder:

Den gamle byport, hvorfra man kommer til den gamle bydel. Der er endnu 3 porte intakt, de er bygget i det 16. århundrede

Kirker og sakrale bygninger:

Der er mange kirker og klostre i Cres, kirken den hellige Maria fra det 16. århundrede og kirken den hellige Isidor. Udenfor byen ligger et benediktiner kloster og et fransiscaner kloster.

Den lille Lubenice: et helt særligt udflugtsmål. Byen ligger på et klippefremspring 378 meter over havet.

I den lille by Valun kan man se en af Kroatiens største kunstskatte: Tavlerne fra Valun. I 80 erne kom Vadun rigtig på landkortet der der blev optaget en TV serie i byen.

Andre seværdigheder: Cres bymuseum der ligger i Palads Arsan samt et andet palads Stadtloggia og nordvest for byen det store runde slusetårn
Klik for at vise kortet