{{filter.label}}

600 Ferieboliger i Kvarner

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Ved Kvarner bugten finder man et stort udvalg af ferie destinationer, der er rigtig mange ferieboliger at vælge imellem, og man kan finde lige den form for feriehus der ligger i det helt rigtige område, hvorfra man ønsker tage på udflugt til andre byer eller en anden egn.

Kvaner bugten går fra nord gennem halvøen Istrien til regionen Dalmatien mod syd. Kvarner bugten har 2.500 solskinstimer årligt, da den stærke vind beskyttes af højdedragene og giver læ. Det behagelige klima giver gode vækstbetingelser for den smukke middelhavsflora.

Ud for kystbyerne Opatija, Crikvenica og Novi Vinodolski ude i det dybt blå Adriaterhav, hæver øerne Cres, Losinj og Rab og ligesom runder Kvarnerområdet af.

Kvarner området, har gennem flere år cæret et ferieparadis, historiske byer og den enestående flora og fauna og hyggelige øer, det er blot noget af det der taler for at en ferie i netop Kvarner området åbner for et hav af muligheder. Man må heller ikke glemme de endeløse strande der dominerer området. De er kisel og klippestrande, sandstrande er mere sjældne, men de finder i Crikvenica og på ferieøen Rab.

Seværdigheder:

Øerne, de smukke byer, den helt vidunderlige natur, historiske bygninger og museer. Der vil følgle beskrivelser af hver område ved Kvarner bugten, så du kan få et overblik.

På grund af det milde middelhavsklima ved kysten og på øerne, kan man holde ferie i området hele året.

Det er let at rejse til Kroatien, der afgår fly fra mange europæiske byer og der er flere lufthavne i Kroatien. Det er også muligt at ankomme med tog eller bus og havnebyen Rijeka er et vigtigt knudepunkt

Klik for at vise kortet