{{filter.label}}

Besøg den smukke by Dubrovnik

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

I det aller sydligste Kroatien ligger en sand perle, byen Dubrovnik. Den er omgivet af en vidunderlig Middelhav naturlandskab og for badegæster er der skønne strande også på den nærliggende ø. Om aftenen kan man nyde syddalmatiens kulinariske specialiteter i en hyggelig restaurant.


Strand: stenstranden Banje, det er en børnevenlig strand, man kan leje liggestole og parasoller, der er sanitære foranstaltninger. Desuden er der barer og restaurant.

Stranden Buza: Sandstranden i bugten Sunj på øen Lapad. Fra havnen kan man sejle til øen, sejltid ca. 40 minutter.

Andre strande i og omkring Dubrovnik: Nord for den gamle bydel ligger flere strande og bugter. For børn og familier er halvøen Lapad velegnet. Desuden kan nævnes Sv. Jakov stranden og Copacabana

Der er flere nudist strande bl.a. på øen Lokrum og stranden Cava

Seværdigheder: Dubrovnik byder på mange interessante seværdigheder som torve, fæstningsanlæg, gallerier og museer.
5 fæstningsanlæg og 16 tårne, den 1.940 meter lange bymur. Pladsen Stadun - den centrale gade med barok og middelalder huse og små romantiske gyder. Den gamle bydel. Langs Stadun finder man Orlando statuen, Spoza paladset, klokketårnet og St. Blasius kirken.

Havnen i Dubrovnik: det er en af Kroatiens største havne, og en vigtig handelshavn og krydstogsskibe ligger ofte til her
Klik for at vise kortet