{{filter.label}}

Besøg Korcula-en af de smukkeste byer i Dalmatien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Korcula er en af de smukkeste byer i Dalmatien. Byen er rig på kunst og kultur, nævnes skal også de kulinariske oplevelser. Korcula ligger i den nordøstlige del af øen, klimaet er mildt, årstemperaturen er 16,8 grader og har 2700 solskinstimer årligt.


Seværdigheder: den gamle bydel med smalle gyder og hyggelige restauranter

Byens vartegn De 4 tårne. : Det lille fystetårn ( 1449). Det store fyrstetårn (1483). Veliki tårnet (14. århundrede). Vestlige tårn ( 1592)

Den gamle mur. Katedralen Sveti Marko i gotisk stil fra 15. århundrede. Svih Svetih kirken og ikonmuseet. Der er en barokkirke fra 18. århundrede. Lidt udenfor byen retning Lumbardo finder man St. Anthony kirken, den ligger på en bakke. Bymuseet i Gabrielis palads fra 15-16 århundrede. Marco Polo Museet

Strande:

Luka Korculanska der er en sandstrand 15 minutter fra del gamle bydel. Ved stranden er der bar og cafe

Stenstranden Banje, bag haven i retning hotelområdet. Stranden er 200 metrer lang og vandet er krystalklart. Omkring stranden ligger flere cafeer og restauranter.

Zakerjan stranden det er klippestrand så badesko anbefales

På øen Badija, som man kan nå med båd finder man sten og klippestrand. Desuden er der talrige strande i omegnen af Korcula, de mest populære strande i bugten er bl.a.a Vela Przina i Lumbarda og stranden Pupnatska Luka, som er nogle af de bedste strande .

Sport: cykel og vandreture, tennis, fodbold, fiskeri, dykning, snorkling, svømning, windsurfing og sejlsport

Festdage: Sv. Todor 29 juli. Procession og underholdning. Sommerkarneval 30 juni. Regatta 1. weekend i august. Marco Polo fest den sidste uge i Maj foran del gamle bydel med gamle skibe , koncerter og dragter
Klik for at vise kortet