{{filter.label}}

Lumbarda- et godt ferievalg

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Feriebyen Lunbarda ligger på øen Korculas sydøstlige kyst ca. 6 km fra byen Korcula.

Seværdigneder: I og omkring Lumbarda ligger små kapeller og kirken, som bl.a. højen Vilika Glavica, hvor kirken Sveti Rok ligger. Lumbarda er grundlagt 4. århundrede før Kristus af grækerne. Et fund fra den tid er stentavlen Psephisma. Den originale tavle findes på det arkæologiske museum i Zagreb. Kopien kan man se på bymuseet i Korcula.

Underholdning, fritid: Havn med ankerplads for feriesejlere. Udflugter til f.eks. badeøen Badija. Marina i Korcula ( 5 km). Tankstation for både i færgehavnen ved Korcula. Dykning, snorkling, fiskeri, 30 km lang cykelvej i omegnen af byen. Der findes også skønne vandreture, også langs stranden. Desuden kan man leje kajak, der er skole for windsurfere og jetski. I løbet af sommerem er der talrige foranstaltninger bl.a. fiskerfest, folkedans og meget andet.

Natteliv: Restauranter med underholdning,i Korcula er der flere barer, diskotek og den nye Boogie Jungle Club.

Praktiske oplysninger: der er flere forretninger med madvarer, vine, olivenolie, supermarked Studenac. Der er flere gode restauranter og cafeer, flere af restauranterne ligger ved havnen i bugten Prvi Zal, lidt specielt er Agroturimes restaurant, hvor man kan prøve landets typiske friske salater samt kendte vine
Klik for at vise kortet