{{filter.label}}

Ferieboliger i Kitzbühel

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den legendariske sportsby Kitzbühel med lange skisports traditioner. Om sommeren mødes golf fans for at dyrke alpin golf og om vinterne dyrkes alle former for skisport.

Det er en spændende by med internationale design butikker, smukke tyrolerhuse med ferielejligheder og små gader i den gamle bydel. Der er fantastiske skipister og et utal af vandreveje.

Kitzbühel byder gæster fra hele verden velkommen til en by med gamle traditioner, men der er også moderne foranstaltninger som Snow Polo World Cup og restauranter med kreative køkkener samt store kongrescentre.

Området byder på mange aktiviteter på " et højt plan ". I 1880 meters højde er der 1.200 kilometer cykelveje, 800 kilometer mountainbikeruter . Feriegæsterne kan få mange oplevelser i den meget afvekslende natur.

Om sommeren er der et velindrettet net af veje for vandrere i en meget betagende bjergverden. Vejene er opdelt i sværhedsgrader, der er også børnevenlige ruter. På ture udruller det , det ene panorama efter det andet for øjnene af dig.

I sommeren 1955 åbnede den første golfbane sig i Kitzbühel. Det er i dag vokset til 4 golfbaner. Alle kan man nå på ca. 5 minutter i bil. Der er endnu flere golfbaner i omegnen , indenfor 100 kilometers omkreds er der ialt 30 golfbaner. Så der er mulighed for at lære andre golfbaner at kende, og lære nyt, der er også golfskoler , hvor man kan finde den rette golfpartner.

I byen er der gode shoppingmuligheder, hvis man vil holde pause fra alle aktiviteterne.

Kitzbühel har 8 gode restaurantersom for en dels vedkommende har fået 12 Hauben ( som er en betegnelse for et godt køkken). Så der er mange muligheder for at smage nogle af de traditionsrige retter og tyroler specialiteter.

Der er også mulighed for at smage de originale Kitzbüheler dråber bl.a. på vingården Scheiblhofer. Om efteråret afholdes " Kitz Kulinarisch " festival, det franske fiskemarked og " Kitzbüheler Weinfest "

Kitzbühel udbygger hvert år skiområdet med nye tiltag under mottoet " bedre men ikke større ". Kitzbühel er en feriedestination alle årets 365 dage. Perfekt område, skønt skiområde i bjergene, let at ankomme til og snegaranti, fra december til april

Der er 230 kilometer præparerede pister , 41 markerede skiruter i forskellige sværhedsgrader, der er snowparker og kælkebakker og hundredevis af kilometer cross country ruter og vandreveje, desuden er der 57 lifte og svævebaner.
Klik for at vise kortet