{{filter.label}}

Skiferie i Seefeld in Tyrol

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Seefeld er en charmerende ferieby med mange tilbud. I byens fodgængerzone finder man attraktive forretninger, også om aftenen er der liv i byen i casino eller biograf eller i de mange restauranter, barer og cafeer.

Når det bliver vinter byder skiområdet på mange aktiviteter til vintersportsudøvere. Der er alt hvad der hører sig til i et modere skiområde. 246 kilomter velpræparerede pister, der er områder for snowboardere, velanlagte vintervandreveje, kælkebaner og moderne lifte og svævebaner. Der er forskellige guidede vandreture f.eks. Apaka ture, ture hvor man udforsker dyrespor i sneen.

Om sommeren er Seefeld en 1. klasses destination. Bjergbanen fører op til 650 kilometer vandreveje i forskellige sværhedsgrader. Der er running og nordic walking arena med ialt 266 kilometer ruter, hvor man kan få pulsen helt op.

For cykelfans er der E bike ruter i forskellige sværhedsgrader. Man kan gøre holdt ved en af de 60 hytter og få energi depoterne fyldt op.

Der er også udfoldelses muligheder for golfspillere. Der er en 9 hullers bane i Golfclub Seefeld- Reith og en 18 hullers bane op Meisterschafts Golfplatz Seefeld Wildmoos.

Men der er også mulighed for sportslig udfoldelse i Olympiabad Seefeld, hvor der er bade og saunaverden for hele familien. Desuden er strandbadene " Strandperle Waldbad og Strandcafe Sonja i Wildsee klar, hvis man trænger til en svømmetur.

I Byen Seefeld mærker man den ægte landsby atmosfære, byen er fremtids orienteret og moderne. Både sommer og vinter er der talrige arrangementer: Seefelder Strassenkunst festival, byfester, Strudenfest, Vereinsfest, White Nights, håndværkerfest, julemarked og snefest.

VBinter:

Der er 5 byer der hører under skiområdet Ski Arena Seefeld: Leutasch, Mo¨sern, Buchen, Reith, Scharnitz og Seefeld. I en højde fra 1200 til 2100 meter finder man 34 kiomer præparerede pister og 37 lifter. Der er tilsammen i alt 7 skiområder der hører til Olympiaregion Seefeld.

Skiområdet Rosshütte Seefeld: 18 kilometer præparerede pister finder man , hvis man lader sig transportere med svævebanen Rosshütte op på bjerget. Deroppe er der også cross country ruter og " KInderland ". De er flere gange også mulighed for at løbe på ski om aftenen.

Gschwandtkopf Seefeld: det er et område for meget trænede skiløbere. Det er her de professionelle skiløbere træner.

Birkenlift og Geigenbühel: er velegnet til nybegyndere og familier, de lette pister. Man kan let komme op til området med lift direkte fra Seefeld centrum.

Hinterfeld Mösern: skilift fra ;Mösern er specielt for nybegyndere, med en svag stigning kan også børn bruge liften.

Hochmoos Leutasch er et skiomårde med 8 pistekilometer i flere sværhedsgrader. Desuden er der naturkælkebane.

Brandlift: har lange pister med lette skråninger er det egnet for familier med børn.

Olympiaregionen Seefeld er familievenligt område med mange muligheder for nybegyndere med legeland og kælkebaner. Et område hvor det er godt at starte , hvis man vil lære den svære kunst at stå på ski.

Der er også muligheder for freestykere. I Rosshütte Seefeld ligger Snowpark Crazy Hole det er en 360 meter lang bane med 12 forskellige elementer. Hvis man trænger til en pause efter turen kan man nyde udsigten fra Murmelebau Hyttens terrasse

Seefeld er et cross country paradis med 135 kilometer ruter.
Klik for at vise kortet