{{filter.label}}

Ferieboliger i Serfaus-Fiss-Ladis

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Ferieregionen Serfaus-Fiss-Ladis med sine 3 historiske landsbyer ligger i 1200-1400 meters højde over Iroler Inntal indrammet af høje bjerge

Det er et yndet ferieområde med mange ferietilbud af høj kvalitet. Mottoet Ferie med børn bliver efterlevet med 1. klasses tilbud om sommeren bl.a. bjergsport, vandring, biking, rafting, kano, paragliding og ridning.

Denne region har et af landets bedste tilbud om wellness og børnevenlige hoteller. Og der er særlige oplevelser for børn i bjergene med leg og eventyr.

Lidt vest for Ladis ligger badesøen Überwasser. Hvis man ser mod højre man straks Fiss på højdeplateauet. Fiss er en meget charmerende by. Fiss går under betegnelsen " Tyrols familie by " på grund af kvalitet og mange tilbud. Der er en Mini & Maxi Club med beskæftigelse, oplevelser og kreative programmer, der er opdelt i 4 alders kategorier.

Vinter:
" Tirol Ski Dimension ". Der er 24 pistekilometer, der hver nat bliver efterset og denne hvide drøm i 1.200-2.820 meters højde består af ialt 68 anlæg af forskellige lifter og svævebaner. Så alt til en vellykket skiferie for hele familien er til stede.

Især børnene vil nyde en sådan oplevelse i f.eks. " Bertas Kinderland" i Fiss. I Serfaus " Kinderschnnealm ", og midt i Serfaus by " Murmli Park "
Klik for at vise kortet