{{filter.label}}

Ferieboliger i Bandol

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Bandol er en af de ældste byer ved kysten. Den ligger på en bakke omgivet af en meget smuk natur. Ved Bandol bugten ligger deskønne sandstrande. Der er også andre muligheder fordi byen ligger ved kysten.

Hvis du gerne vil sejle er det absolut et ønske du kan få opfyldt. Bandols havn er stor. Der er også store skibe der kan ligge til ved kajen og hvor der er moderne komfort til rådighed.

Seværdigheder:

Byens kirke er bygget i 1746 og den fik navnet " den hellige Franz von Sales"

Det tager blot 7 minutter med båd fra Bandol, at nå ud til den lille ø Bendor, Middelhavets havekunst. Du kan også få en skøn naturoplevelse, hvis du går en tur ved den skønne bugt. Du kan også besøge øens forretninger. Desuden er der håndværkvirksomheder, restauranter og cafeer

Bandol har mange clubs og sejlerskoler. Hvis du vil dyrke vandsport er en ferie i Bandol et godt valg. Det er også muligt at få undervisning i navigation på flere niveauer. Undervisning kan være i flere forskellige bådtyper bl.a. katamaran og kajakker.

Du kan også være aktiv på andre måder. Der er vandre og ride ruter, desuden er der velegnede ruter for mountainbikere. Eller måske cykle rundt og besøge vinområdet og smage nogle af de berømte vine fra området.

Bandol ligger mellem Sainte Baume og Classis, hvor der er flere klatreruter.

De berømte vine fra Bandol hører bestemt også med hvis du planlægger at holde ferie i Bandol.

Et af de første vine der fik mærkningen AOC er fra Bandol, det skete i 1941. Du har mulighed for at få smagsprøver på Bandols vine, hvis du følger de afmærkede ruter.

Druerne vokser på de meget solbeskinnede vinmarker. Druen Mourvedre giver vin af meget høj kvalitet som hører til noget af Frankrigs bedste vine
Klik for at vise kortet