{{filter.label}}

Feriehuse i Biograd na Moru

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Biograd, også kaldet den hvide by ved havet ligger mellem Zadar og Vodice ved kysten i regionen Dalmatien. Byen har en meget stor lystbådehavn, hvor lystbåde og andre både ligger til. Der er også udgangspunkt for bådudflugter i det smukke ørige.

Der er vidunderlige strande og bugter til de feriegæster der vil holde badeferie, der er fritids og aktivitets programmer. Byen smukke strand og havnepromenade er velegnet til en spadseretur om aftenen, her kan man også nyde nogle dalmantinske specialiteter i en af restauranterne langs promenaden. En aftentur i en af de smalle gader i den gamle bydel er en anden mulighed. Måske vil man opleve Biograds natteliv med live musik, danseterrasser , barer og clubs.

Strande:
Stranden Drazica Plaza ligger i BIograds østlige del. Det er en stenstrand der er afvekslende fritidsmuligheder og der er restauranter, barer og cafeer. Det er en strand med den blå flag.

Stranden Soline: endnu længere østpå fra Drazia ligger sandstranden Soline. Her tilbydes gæsterne talrige fritidsmuligheder, restauranter, barer.

Stranden Crvena Luka ligger 3 kilometer fra byens centrum, det er en dejlig sandstrand

Stranden Bosana ligger nordvest for byen. En kort spadseretur langs havnepromenaden bringes en frem til en strand med legeplads og volleyball bane. Mad og kolde drikke kan købes i cafeen eller på restauranten.

Seværdigheder:

Biograds hjemstavns museum, her finder man arkæologiske fund, skibsrester fra et veneziansk skib der sank i 16. århundrede, samt etnografisk samling.

Kirken den Hellige Anastasia der er bygget midt i det 18. århundrede

Der er flere sakrale bygninger. Den Hellige Antonius. Kirken den Hellige Rochus. Kirken den Hellige Johannes samt resterne af kirken den Hellige Katarina.

Underholdning og fritid:

På grund af sine klimatiske forhold er Biograd et ideelt sted for sejlere, surfere og dykkere. Feriegæster har mulighed for at blive undervist i et dykker center eller i sejler eller surfskoler. Byens marina har plads til et stort antal både, og man kan sejle rundt mellem de mange små øer. Der er mulighed for at leje både og hvis man ikke selv kan sejle , kan man tage på en af de mange guidede ture.

Arrangementer og kultur:

I alle sommermånederne er der adskillige arrangementer i området og byen.

Biograd kultursommer:

Bl.a. Biograska Festa. Biograd Nat og Musik arrangementer. Gastronomisk fest med servering af egnsretter og udstilling af produkter for hele Kroatien.

I slutningen af oktober er der stor båd messe, der er 200 udstillere og om aftenen er der stor fest i byen. Fra januar til december afholdes ca. 30 regattaer
Klik for at vise kortet