{{filter.label}}

Ferieboliger i Novigrad ( Dalmatien)

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Novigrad er en lille by i regionen Dalmatien. Den ligger 34 km fra Zadar, i Draga Bachs munding i Novigradsko More

I Novigrad er der en særpræget stemning,det er middelhavet der dominerer, men også de maleriske stenhuse i de små snævre gyder giver en særlig atmosfære, i den lille havn ses talrige små fiskerbåde

Mange turister gæster hvert år byen, hvor man kan opleve koncerter og andre arrangementer.

Strande:

Foruden de 2 velholdte stenstrande, finder der flere rolige bugter, hvor mna kan slappe af , i bydelen Pridraga er der flere strande.

Seværdigheder:

den hellige Nikolaus kirke fra 1880

Kirken den hellige jomfru Mara fra det 16. århundrede

Kirken den helloige Kate, den ligger på en kirkegård på hvilken der blev bygget et kloster i det 10. århundrede. Klosteret's rester er bygget ind i den kirke som ligger der i dag.

Ruinen af kirken den hellige Mihovil. Kirken stammer fra det 9. århundrede og var sansynligvis en del af et klosteranlæg som blev forladt og ødelagt i 1560

Fæstningen Fortica- Castrum Novom. På den plads hvor fæstningen befinder sig lå der tidligere en Illyrisk borgruin ( 2.000-1.000 før Kr.). I 1300 tallet blev en romersk bog der lå på samme sted restaureret og derfra kommer navnet Castrum Novum. I denne fæstning var den krostisk-ungariske dronning Elisabeth og hendes datter holdt til fange.

Der er små butikker i byen, der dækker det daglige behov, der er 4 gode restauranter samt 5 barer
Klik for at vise kortet