{{filter.label}}

Ferie i Privlaka

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den charmerende by Privlaka er med sine skønne sandstrande et ferieparadis for badeglade tursiter. Den lille ferieby ligger på halvøen Ravni Kotari ved Zadar Riviera i Dalmatiens nordlige del. Det milde klima og de 2540 solskinstimer om året gør Privlaka og omegnen til et af Kroatiens skønneste ferieområder. Byens indbyggere ernærede sig tidligere ved vinavl, fiskeri og søfart. I dag lever størstedelen udelukkende af turismen.

Dalmatiens kulturelle centrum Zadar ligge rblot 18 km fra Privlaka. Nordøst for byen ligger den gamle krostiske residenz by Nin og mod vest finder man den skønne ø Vir. For kulturinteresserede er der flere sakrale bygninger som kirken den hellige Veit, kikren den hellige Babara. Byen har et stort tilbud af restauranter, konobas, barer og vinkældre.

Strande: til de skønneste strande hører sandstrandene Saburike, Skarpåvac og Bilotinjak. De mere rolige strande er sandstrandene Vruljica og Vrilo

Seværdigheder:

Rester af gamle kirker: mellem Privlaka og Nin tæt ved byen Grbici ligger ruinerne af den hellige Barbara kirke fra 13. århundrede. 1 km i nordlig retning fra ruinen af Hl. Babara kirke finder man rester fra kirken Hl. Kata, den ligger midt i en vingård.

Kirken del Hl. Veits fra 14. århundrede er intakt, som den eneste bevarede kirke fra den tid den blev bygget. I centrum af Privlaka ligger kirken Hl. Maria fra 19. århundrede.

Sport og fritid: I Privlaka tilbydes feriegæster et bredt og udmærket udvalg af sport og fritidsaktiviteter. Særlig stort er udvalget i ferieanlægget Zaton : vandski, dykkerklub, vandaerobic, surfing, tennis, minigolf, ridecentrum og diskotek. Ved byen Nin er vindforholdene gunstige for windsurfere. For vandere og joggere er havnepromenaden velegnet , som omgiver hele halvøen

Arrangementer og kultur: I Privlaka er der flere kulturelle arrangementer f.eks. Prilaka Noc. Ved festen optræder kendte musikgrupper. Andre arrangementer : Klappa festival og fiskerfest.

I Privlaka er der gode indkøbsmuligheder, bager, slagter og flere små indkøbssteder. Hvis man ønsker store indkøbscentre skal man til Zadar.
Klik for at vise kortet