{{filter.label}}

Arbanija

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

På øne Ciovo finder man den lille by Arbanija. Byen ligger mellem Trogir og Slatina. Arbanija er i løbet af nogle år vokste sammen med nabobyen Mastrinka.

Arbanija ligger i et roligt område og er ofte feriemål for familier, der kan nyde de skønne strande, beskyttende bugter, såvel som hyggelige restauranter og bistros.

Hvis man gerne vil have oplevelser af anden art kan man besøge de nærliggende byer Trogit, Split og Omis, der alle er interessante byer i regionen der har et større tilbud af sport og kultur.

Strande:

Stranden Sveti Kriz er en stenstrand med omklædningsrum og brusere

Stranden Skrapa er også en stenstrand der er offentlige toiletter.

Seværdigheder:

Byens gotiske kloster Sveti Kriz fra det 15. århundrede ligger direkte ved havet og det tjente som fæstning mod tyrkerne.Kirken har et stort klokketårn og med oliventræskors, inde i kirken finder man mange gotiske billeder. Man kan få tilladelse til at besøge klosteret.

Underholdning og fritid:

Hvis man vil dyrke sport af forskellig art , kan man ved stranden Copacabana i Okrug Gornji ( 7 km) dyrke volleyball, fodbold , tennis og forskellige former for vandsport. Rafting kan dyrkes i Omis ( 50 km)

Arbanija afholder ingen arrangementer. Men hvis man kører blot 4 km til Trogir er der musikfestivals, og mange andre byer i Kroatien afholdes der sommerfester og fiskefester.

Om aftenen er der 1 restaurant i byen, hvor man kan nyde et glas vin. Et mere livligt natteliv finder man i Okrug Gornji og Trogir

Byen har 2 supermarkeder, hvor man kan købe alt det som dækker det daglige behov
Klik for at vise kortet