{{filter.label}}

Øen Murter

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Øen Murter ligger i regionen Dalmatien ca. 30 km nord for Sibenik. På øen er der 3 små landsbyer Tisno, Jezera og Betina samt den enestående by Murter.

Det er let for feriegæster at komme til øen. Fra Maj til midt i September er øen fra Tisno forbundet ved en drejebro.

Øens indbyggere har gennem mange år ernæret sig ved fiskeri, søfart og landbrug. Senere er der kommet nogel gode restauranter til, som giver gæsterne en udsøgt kulinarisk oplevelse.

Hovedbyen på øen er Murter, den ligger ved foden af Raduc højene. Hen over årene er Murter vokset sammen med byen Betina. På byens store torv ligger restauranter, cafeer og små spændende butikker. Byen har også marina. En gang om året ved festen Sv. Miholvil afholdes der regatta.

Byen Betina: en by med små smalle gader og små stenhuse. Der er en særlig atmosfære i byen. På den runde plads ved havnen er der talrige restauranter og cafeer. Byen har marina og legeplads til børnene. Byens nyere del ligger nærmest bygget sammen med byen Murter.

Landsbyen Jezera: byens havn ligger beskyttet og her finder man små cafeer og fiskeforretninger. For lystfiskere er Jezera det rette feriemål

Tisno: er en lille landsby med drejebro, der er øens adgang til fastlandet. Tisno har et par små forretninger og restauranter.

Sevrædigheder: Helligåndskirken og kirken Madonna fra Caravaggio fra det 18.århundrede
2 regioner i Øen Murter. Vis alle

Klik for at vise kortet