{{filter.label}}

Besøg strandene på Supetar

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Feriebyen Supertar ligger på øen Brac. Fra Supertar kan man let nå over til byen Split med færge. Split ligger på fastlandet direkte overfor Supetar. Supetar har en stor havn, øen Brac største. Lige i nærheden af havnen finder man restauranter og konobas langs havnepromenaden.

Strande:

Stranden Tri Mosta er byens bedste strand. Der er pladser til solbadning, kiselstrand med mange aktiviteter til badegæsterne. Der er flere redningsstationer, der er surfskole og udlejning af både.

Strand Banj ligger i nærheden af Tri Mosta. Det er en blanding af sand og kiselstrand. Velegnet for familier med børn, der er vandrutschebane en lille aquapark og så er der flere sportsaktiviteter samt restauranter og barer.

Stranden Vela Luka er sand og kiselstrand. Langs strandpromenaden kan man finde skygge under de store træer

Seværdigheder:

Kirken Hellige Maria Forkyndelse er bygget i begyndelsen af det 17. århundrede på fundsamentet af en basilica. Hele området ved kirken består af kirketårnet og et kirkemuseum

Kirkegård og Mausoleum for familien Petrinovic.
Det er et bemærkelsesværdigt kulturelt sted, eller Supetars største seværdighed. Der er skulpturer af noget af Kroatien største billedhuggere.

Galleri Ivan Rendic
Billedhuggeren Ivan Rendic er vokset op på øen Brac. Galleriet bllev åbnet i 1999. Her kan man se 18 skulpturer, skitser, tegninger og dokumenter fra kunstnerens liv.

Olivenlunde
En tur gennem olivenlunde i nabobyen Mirca kan anbefales. Dyrkning af oliven går langt tilbage på øen, man taler ligefrem om Brac oliven.

Spoort og fritidsaktiviteter:

Supetars marina byder på alt hvad en fritidssejler har brug for. I det klare vand kan man snorkle og dykke, der er 2 dykkerskoler. Ved stranden Tri Mosta er der et lille surfcentrum hvor man kan leje udstyr.
Der kan dyrkes mange former for vandsport bl.a. surfe, sejle, vandski og jetski. Desuden kan man leje både og kajakker

Arrangementer og kultur:

Fra midt i Juni til midt i September er der Supetarsko Lito. Det er et stort afvekslende kulturprogram med bl.a.a koncerter, festivals, fiskefester og folklore

Langs promenaden ligger hyggelige restauranter og konobas, hvor der serveres retter fra det internationale køkken med dertil hørende vine.
Klik for at vise kortet