{{filter.label}}

Okrug Gornji

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Øen Ciovos største by Okrug Gornji er en rolig ferieby, som er velegnet til en familieferie ved stranden, men også til et kulturelt og aktivt ophold. Byen ligger blot 3 km fra UNESCO byen Trogir. Den subtropiske vegetation, de mange bugte med det krysatalklare vand og de 2670 solskinstimer gør stedet til det perfekte feriemål.

Strande:

Den mest kendte strand er den 2 km lange stenstrand Copacabana. Det er en strand med mange tilbud til sine gæster. Der er toiletter, omklædningsrum, vandsportcentrum, Jet-Ski, parasejling, banan både og udlejning af liggestole og parasoller. Desuden er der flere restauranter, cafeer og barer.

Stranden Duga ligge på øens sydlige del mellem Okrug Donji og Okrug Gornji, det er en klippe og stenstrand

Bugten Rastici ligger på øens sydlige side, det er en lille stenstrand.

Stranden Mavarstica ligger syd for Okrug Gornji, det er en stenstrand med bar og toiletter.

Stranden Diruni ligger i Mavarstica der er en lille stenstrand med cafe.

Seværdigheder:

Kirken Sv. Karlo Boromejski bygget i 1735

Kirken Sv. Theodore, ligger direkte ved havet. Man kan ikke fastsætte hvornår kirken er bygget, men man skønner omkring 1439

Bugten Kancellirovac ligger på øens nordvestkyst. Her ligger resterne af en gammel fæstning med navnet Den Hellige Johannes.

Underholdning og fritid: byen har et stort tilbud på vandsportsaktiviteter. Der er dykkerskole og i omegnen kan man sejle kano og kajak, man kan klatre og rafte.

Arrangementer:

Der er mange arrangementer i Okrug Gornji f.eks. gadekunstnere, sommerfester. ved stranden Copa Cabana er der om aftenen sent åbent i barer der serverer cocktails, der især tiltrækker de unge feriegæster.

Praktiske oplysninger:

Der er supermarkeder både nær stranden og inde i byen. Restauranterne serverer alt fra det kroatiske køkken, der findes også italienske restauranter. På strandpromenaden ligger vinbarer, cafeer og restauranter
Klik for at vise kortet