{{filter.label}}

Sutivan

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den charmerende by Sutivan ligger på øen Brac nordlige kyst

Byen har et helt særligt præg, de små dalmantiske stenhuse med smukt anlagte haver. I byens gamle bydel ligger en smuk park med store skyggefulde træer. Fra parken udgår en gade der er indrammet af palmer, gaden går ned til byens havn, hvor der ligger lystbåde og fiskerbåde, havnens cafeer og restauranter er absolut et besøg værd.


Strande:

Stranden Lucica er en 100 meter lang stenstrand, det er en strand der er velegnet for familier med børn.

Stranden Bunta ligger øst for havnen, det er en stenstrand, overfor stranden ligger parkeringspladsen og en sportsplads.

Klippestranden Grgina Luka ligger i direktetilslutning til Bunta stranden

Strandene Majakovac, Bistrica og Livka ligger alle vest for haven

Seværdigheder:

Kirken i Sutivan: valfartskikren i Sutivan med den løgformede tårn er bygget i det 17. århundrede. Inde i kirken ses skibsmodeller fra det 18. århundrede.

Naturparken Sutivan ligger ca. 2 km syd for byen. Der er meget at se, papegøjer, fugle og dyr, som æsler, mufflon og geder.Der er legeplads, basketballbane og vandreveje.


Aktiviteter:

Det klare vand indbyder ligefrem til at dykke eller at snorkle samt andre vandsportsformer. På hele øen er der gode cykel og vandreruter.

Arrangementer og kultur:

Der er et stort udbud af traditionelle fester og arrangementer, men den største er Vanka Regule, som er en stor sports og film festival.

Praktiske oplysninger:

Det største udvalg af restauranter og cafeer ligger langs havnepromenaden. Spisestederne har et rigtholdigt udbud af lækre egsnretter. Indkøbsmulighederne er mange, der er bager, kiosk, slagter og supermarked
Klik for at vise kortet