{{filter.label}}

Feriehuse i de Apuanske Alper

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------I det nordvestlige Toscana ligger bjergkæden de Apuanske Alper. Det er et naturparadis og denne bjergregion er helt anderledes end de øvrige ferieregioner i Toscana.

Det er en bjergverden og derfor et helt unikt landskab. der er en særlig flora og fauna, da bjergene giver beskyttelse til både planter og dyr.

Naturparken Parco Regionale delle Api Aguane netop på grund af den særlige natur.
Man kan gå på opdagelse i parken via et stort netværk af vandrestier. Man skal være godt rustet til vandreturen, solide sko samt en rygsæk. Der er mange vandreruter i den særprægede bjergregion i Toscana.

De Apuanske Alper strækker sig fra byen Lucca og La Spezia, det højeste bjerg er Monte Pisanino ( 1.945 meter)

I nærheden af middelhavskysten har man et enestående udsigt over det Tyrrenske Hav

Nogle klipper fra de Apuanske Alper strækker sig helt ned til kystregionen Versilia. Det er praktisk at have et godt udgangspunkt, hvis man vil vandre eller klatre i bjergene. Her er badebyerne Forte dei Marmi og Viareggio meget velegnede. Man starter frisk og veludhvilet fra sin feriebolig om morgenen på en rask vandretur i bjergene og om eftermiddagen får en afkølende svømmetur i havet.

Bjerglandsbyer:

man kan også vælge at bo i en lille bjerglandsby i de Apuanske Alper. Derfra kan man tage på udflugter til Barga en lille by, hvor man kan se grotten " Grotta del Vento" en særpræget drypstenshule

Den spændende by Lucca med bymuren, den gamle bydel med smukke bygninger, hvor man kan bruge flere dage på at udforske den spændende by.

Geologi: hvornår og hvordan opstod de Apuanske Alper. De opstod for ca. 240 millioner år siden. Engang lå bjergkæden i havet, men da der skete forskydninger i kontinentet hævede bjergene sig. Under denne proces kom de kalkholdige dele under tryk og der udviklede sig nogle kemiske processer i kalken og blev forvandlet til marmor.

I romertiden blev denne marmor flittigt anvendt ved store og små byggerier. Det er det vi i dag kalder Carrara marmor. I renaissancen blev marmoren et vigtigt produkt for kunstnere bl.a.Michelangelo
Klik for at vise kortet