{{filter.label}}

Ferieboliger i Orosei

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------Feriebyen Orosei ligger på Sardiniens østkyst. Den ligger i udmundingsområdet af floden Cedrino og ved foden af Gennargentu bjergene. Det er en dejlig by, med en gammel bydel der ender på byens torv, her finder man restauranter, cafeer, butikker og mange historiske bygninger. Den smukke Piazza del Popolo med en lille have og palmer.

Byen ligger 1½ times kørsle fra Olbia lufthavn. Og den ligger 2½ times kørsel fra hovedstaden Cagliari.

Byen Orosei:

Hvis man vil på shopping i Orosei, har man et rigt udvalg af forretninger. På torvet og langs hovedgaden og i de små sidegader finder man alt hvad hjertet begærer i retning af gastronomiske oplevelser.

På Piazza del Popolo ligger kirken San Giacomo Maggiore som er fra 1794 og bygget i barokstil. Ved siden af ligger Capelle Santa Croce fra det 18. århundrede. Der er endnu flere historiske bygninger bl.a. kikren Chiesa dell Anime, det barokke Oratorium del Rosario, kapellet Animas fra det 18. århundrede, slottet Sa Preione, som i mang eår funderede som fængsel

Kikren Madonna del Rimedio. Kirken Chiesa delle Anime, i kirkens indre ses fresker fra det 15. århundrede og et træalter fra det 17. århundrede.

Guiso museet: museet viser en samling af dukketeatre fra 18.20 århundrede, der er malerier, tøj, dragter m.m.

Den 1. søndag i maj afholdes en fest for den hellige figur Santa Maria. Fra kirken Sant' Antonio Abate afgår en procession ned mod floden, den bliver ledsaget af blomstersmykkede både.

Orosei omegn:

Byen ligge rikke direkte ved havet, men hvis man vil til stranden, er der flere strande i nærheden, der er f.eks. sandstranden Osalla. Der er også en kanal, hvor der ligger en lille havn, der kan man surfte og dykke.

For enden af Osalla stranden, kan man dreje fra og gå en lille tur, så når man frem til Osalla Nuraghe, oppe fra bjerget har man udsigt over havnen og Orosei. Man får også mulighed for at se lidt på omgivelserne, der er en lille have med blomster og træer, hvor man kan finde skyggefuld plet.

Her oppe over Orosei kan man cykle og vandre, og hvis man cykler 20 kilometer når man til Dorgali. Fra Orosei kan man vandre eller køre til Monte Tuttavista der har en højde på 800 meter.

Syd for Orosei kam man besøge landsbyen Nuraghe La Linnarta, der er en historisk by. Man vil kunne læse mere i bogen Nuraghe og Sardiniens historie.

Strandene omkring Orosei:

Rundt om Orosei er der flere sand og klippestrande. Der er flade strande velegnet for børn bl.a. San Linnas Siccas og Bidderosa. Cala Liberotto stranden ligger lige i nærheden af Orosei. Andre strande der ligger lidt længere væk: strand Berchida, Cala Cartoe, Cala Ginepro m.fl.

Udflugter:
Der er mange udflugtsmål i nærheden f.eks. Dogali og Gennargentu bjergene.

Der er også mulighed for at klatre, vandre, cykle i omegnen af Orosei.

Naturparken Biderosa har et areal på 860 hektar omgivet af bjerge og dale samt 5 strande. Parken er åben fra Maj-Oktober

I nordlig retning er der mange strande og byer, som man med fordle kan besøge. Capo Comino er et deligt område til vadreture. Byerne Santa Lucia og La Caletta er også værd at besøge
Klik for at vise kortet