{{filter.label}}

Ferielejligheder i Golfo Aranci

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------


Den lille landsby Golfo Aranci ligger på det nordlige Sardinien. Her kan i holde ferie ved skønne strand. Skønt byen ikke er så stor er der mange feriegæster der vælger byen som feriemål, da byen og dets omgivelser er enestående. Men der ankommer også mange turister fra Nice, Liverno og Porto Vecchio.

Byens forretninger er indrettet i en slags pavilloner. men byen har restauranter, barer og hyggelige cafeer. Feriegæster i Golfo Aranci nyder stranden og dyrker vandsport, samt tager på udflugt i båd.

Byen Golfi Aranci:

Byen ligger på halvøen Capo Figari. Man kan ankomme til lufthavnen i Olbia, og derfra er der 30 minutters kørsel til Golfo Aranci. Fordelen ved at holde ferie på en halvø er de mange badebugter og strande og det blå/turkisfarvede hav.

Golfo Aranci har en hyggelig havn og en smuk stranpromenade. I den lille by's centrum er der restauranter, barer og cafeer. I de små butikker kan man købe forskellige kunsthåndværk. Hvis man tager på bådudflugt er der chance for at man kan se delfiner.

Området omkring Golfo Aranci:

Halvøen Capo Firari har en afvekslende natur og der er mange steder hvor man kan nyde en fabelagtig udsigt.

Der ligger en 850 hektar stor naturpark på Capo Figari, den er omgivet af klippevægge der står stejlt og faktisk hører øen Firiolo til naturreservatet. Det tager 2 timers vandretur , for at nå de 342 meter høje udsigtspunkt, men så er belønningen også en unik panoramaudsigt. Men man kan også spadsere nogle herlige ture i naturparken og iagttage plante og dyrelivet.

Strande:

Rundt omkring Golfo Aranci er der mange strande at vælge imellem: Spiaggia Bianca, Cala Moresca, Spiaggia Cala Sabina, Cala Sassari, Cala Sos Aranzos og Spiaggia di Marinella. De skønne strande med det klare vand, indbyder til en rask svømmetur eller til at solbade på stranden. Man kan også dykke, snorkle eller sejle.

Udflugter:

Til bl.a. Pittulongu og til den hellige brønd Sa Testa, der stammer fra det 2. århundrede før Kristus.

Byen Olbia hvor der er fremragende muligheder for at shoppe, hvis man går en tur i fodgængerzonen. Der er skønne strande og kulturelle oplevelser.

Man kan også besøge kyststrækningen Costa Smeralda hvor de mondæne byer Porto Cervo og Porto Tondo ligger. Og ikke langt herfra ligger Santa Teresa Gallura med Capo Testa som også er et besøg værd.
Klik for at vise kortet