{{filter.label}}

Ferieboliger i Landeck

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Skiområdet Landeck-Zams-Fliess er et lille skiområde med 22 præparerede kilometer pister, der er meget afvekslende. Med baggrund af Ötztaler Alpen over Lecktaler Alpen til Zugspitze, med en panoramaudisgt der gør denne oplevelse til noget særligt. Området har taget hensyn til handicappede ved planlægningen af parkeringspladser, også ved svævebanerne er handicapvenlige.

Kælkebaner findes både mod syd " Venet Rodenbahn Süd " og mod nord " Venet Rodelbahn Nord ", der er mange gode oplevelser i vente til hele familien.

Dette skiområde præges af ægte vinternatur idyl og ro, men også mange alpinområder med store udfoldelses muligheder for dem der ønsker fart på de velanlagte pister. Området har også pister til begyndere, der tager de første svære skridt på ski, altså et område for hele familien

Efter en anstrengende dag på ski er det godt med en pause, her er de gode restauranter en mulighed, noge af dem ligger så man også har en enestående udsigt mens man nyder et måltid eller en forfriskning.

Regionshovedstaden Landeck er et midtpunkt og et yndet feriemål. Byens vartegn er Schloss Landeck, slottet er i dag lokalhistorisk museum. Byen byder sine gæster velkommen til et rigt varieret feriet. Det maleriske naturlandskab, mange udflugstmål og sportslige aktiviteter.

Allerede i bronzealderen var byen et vigtigt trafikknudepunkt. Den 2000 år gamle Via Claudia Augusta lokkede romerne til Tyrols bjerge. Siden er vejene løbende blevet udbygget så der i dag er mulighed for at tage på udflugter til de omkringliggende bjerge, slotte og maleriske landsbyer.

Landeck er et velegnet feriemål hele året. Byen smange attraktive tilbud, smukke omgivelser og gode indkøbsmuligheder.
Klik for at vise kortet