{{filter.label}}

Ferieboliger i Voralberg

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Voralberg ligger perfekt til dem, der gerne vil være aktive i deres ferie. De ligger nemlig mellem Bodensee mod nord og Arlberger bjergene og Silvretta mod syd.

Det betyder at man kan vælge mellem mange udendørs aktiviteter. Vandsport ved Bodensee eller aktiviteter som ridning og golf. Også i bjergene venter mulighederne for vandreture og 1.500 kilometer mountainbikeruter, rundt i det skønne landskab

Et godt udgangspunkt er vigtig hvis man hurtig og let kan komme ud til aktiviteterne, er at man har en hyggelig feriebolig. Og så har man et sted at slappe af efter en dag ude i naturen.Arlberg er et af de 6 Voralberger områder, her ligger skiområdet Lech Zürs, her venter vintersports oplevelser med 280 præparerede pister og 180 km til freeride fans.

Skiområdet Silvretta Montafon:

Alpental Montafon ligger i den sydlige del af Voralberg. Det er et område der byder feriegæsterne velkommen til mange fornøjelser i sneen, snesikkerhed og et udbygget skiområde. 35 lifte og svævebaner forbinder de forskellige områder, der er 141 præparerede pister og områder til freeridere. Der er snowpark der har særlige tilbud for vovehalse eller dem som vil mærke adrenalinen stige. Der er også langrendsruter og aften skiløb.

En særlig oplevelse er en " bjergoplevelse ". Stå tidlig op spænd skiene på og mød solopgangen over bjergene. Slut turen af med en lækker morgenmad i en bjerghytte.

Man kan få en kulinarisk oplevelse og nyde specialiteter fra den østrigske køkken i den nye bjergrestaurant i Silvretta Montafon. Og nyt evt. solen på terrassen.
Klik for at vise kortet