{{filter.label}}

Ferieboliger ved Costa del Azahar

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Costa del Azahar og området bag kysten kan tilbyde en ferie med variationer. Badeferie med udflugter til de omkringliggende byer for at få indsigt i den kultur og historie der knytter sig til byerne. Og der er mange byer at vælge imellem

Benicarlo:

Den lille charmerende by med de mange palmer rummer også flere seværdigheder:

Det sengotiske kapel til den Hellige Gregorius fra det 16. århundrede. Den indre del er smukt dekoreret med farverige træarbejder.

" Casa Bosch " der er bygget i spansk jugendstil

Kapellet Christo del Mar der er fra 1924

I området ligger den opstente sø Ulldecona, hvor man kan se den sjældne grib.

Plovni hulen med hulemalerier og Santa Maria de Beni klosteret fra det 13. århundrede

Burriana:
Det er en skøn lille by, der havde sin storhedstid under det mauriske herredømme

Klokketårnet Torre Campanario er fra det 15. århundrede. Tårnet er 51 meter højt og byder på en enestående udsigt

Klosteret La Merce der er kulturhus og museum.

Castellon de la Plana er områdets hovedstad:

Plaza Mayor: her ligger rådhuset fra 1689-1716. Der udstilles skulpturer og malerier

Katedralen Santa Maria bygget i det 13. århundrede, med klokketårnet El Fadri fra det 16. århundrede, det ottekantede tårn er 58 meter højt. Der er 8 klokker.

Uden for byen kan man se Kapuziner klosteret hvor der er nogle skønne malerier

Ca. 8 kilometer udenfor byen er der et valfartskapel beliggende på bjerget Magdalena, her kan man også se ruinerne af Borgen Vell.

Naurparken Columbretes Archipel: det er en ø der ligger 60 kilometer sydøst for Peniscolka i Middelhavet. Øen er af vulkansk oprindelse, det er en øgruppe , der består af 4 små øer ,ed sandbanker og klipper. Det samlede areal er 19 hektar. Der er en enestående natur og er erklæret for UNESCO verdensnaturarv. Det er yngleplads for mange fuglearter. I havet er der rige muligheder for dykning.

El Proda Torreblanca:

El Prado er et udsædvanligt naturområde. Det er et lille sumpområde med damme hvor siv og kogleaks har gode vækstbetingelser. Et særligt naturområde med mange dyr. Der er anlagt kanaler der er forbundet med hinanden og i disse damme lever mange fiskearter. Mange vandfugle holder til her.

Peniscola:

Endnu en af perlerne ved Costa Azahar. Det er på grund af de skønne strande og den berømte gamle bydel som befinder sig i et bestemt område på et 65 meter høj klippe fremspring. Det er forbundet med fastlandet gennem en sandbanke som bliver reduceret med tiden, snart vil det ændre området til en ø

Bykernen er en gammel fæstning der stammer fra det 14. århundrede og den er omgivet af en fæstningsmur. Fæstningen blev bygget af Tempel ridderne og de havde magten i mange år. Fra tårnet er der en hemmelig flugtvej direkte ud i havet. Den blev benyttet af indbyggerne hvis de blev belejret.

Sagunt:

Det er en af de ældste byer i regionen. Der er sport helt tilbage fra romertiden, det romerske amfiteater Teatro Romano stammer fra den tid. En anden seværdighed er ruinerne af Castillo der ligger på bjerget, hvorfra der er en enestående udsigt.

Teruel:

Denne interessante by var indtil middelalderen omgivet af en mur og der er mange spændende bygninger fra dengang, deribalndt Iglesia San Pedro. Byens katedral Santa Maria er bestemt værd at se. Det samme gælder også tårnene San Martin og Torre del Salvador. Teruel har en lang tradition for kunsthåndværk og keramik. I Mueso Provencial kan man se noget af det gamle keramik.

Cindad de la Artes y de Ciencias:

Denne by ligger ved den tidligere flod Turia. Byen er kendt for kunst og videnskab. Der er mange flotte bygninger af høj arkitektonisk værdi.

Vinaros:

Det er en lille malerisk by med en lang historie, der er rester af bygninger tilbage fra det 5. århundrede. Hvis man går en tur gennem den gamle bydel kan man næsten fornemme historien. Der er den smukke Mare de Deu de L' Assumpeio i gotisk stil, bygget i det 16. århundrede. Kirken har en facade fra det 18. århundrede og et klokketårn fra det 17. århundrede.

På byens højeste punkt står byens skytshelgen Ermita de San Sebastian. Byen er også kendt for sine keramikarbejder og fresker, vægmalerier og fortovs malerier. I kapellet Santa Victoria ses de smukkeste fresker, her har også by museet til huse. Man kan også besøge markedshallen hvor man kan købe friske oste og grøntsager. Ved havnen kan man købe fisk i fiskehallen.

Xativa:

Byen ligger i baglandet. Her skal man se Castello og nyde en fantastisk udsigt og den gamle middelalderby.
2 regioner i Ferieboliger ved Costa del Azahar. Vis alle

Klik for at vise kortet