{{filter.label}}

Ferieboliger i Tarragona

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Cataloniens sydligste provins hedder Tarragona. Provinsens hovedstad bærer samme navn. Den gamle romerby er en interessant ferieby rig på historie, men det er samtidig den mest moderne by ved Costa Dorada kysten.

Der gemmer sig flere spor fra romertiden, bymuren, amphiteateret, Circus og Forum. Også på det gastronomiske område er der meget at udforske.

Seværdigheder:

Kathedralen Santa Tecla

Udenfor den gamle bydel ligger den moderne industri og havneby. I hovedgaden Rambla Nova finder man forretninger og for enden ad gaden ligger Balco de Mediterrani ( Middelhavets balkon)

I den gamle bydel ligger den arkæologiske museum med en stor samling keramik, mosaikker og mønstre. Hvis man går en tur rundt om bymuren , har man en smuk udsigt over landskabet med bjergene i baggrunden.

I den vestlige del af havnen ligger det gamle fiskerkvarter Serrallo. Her kan man hver eftermiddag iagttage når de mange fiskerbåde vender hjem. Man kan også besøge fiskerestauranten i Serrallo

Tarragona er ikke en typisk badeby. Men ikke langt fra centrum liggen stranden lige bagved amphiteateret. Lidt længere mod øst ligger sandstrandene Platja de L' Arabassada og Platja Llarga.

Fester i byen:
I slutningen af maj Tarraco Viva, en gammel fest fra romertiden

19. august: Fietas de Sant Magi med musik, dans og teater

23. september Fiesta de Santa Tecla byens vigtigste fest
Klik for at vise kortet