{{filter.label}}

Feriehuse i Miami Platja

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Miami Platja er en idyllisk badeby ved Costa Dorada kysten. Den ligger ca. 30 kilometer fra Tarragona. Det er en 12 kilometer lang sandstrand, der årligt tiltrækker rigtig mange turister, som kan nyde solen og det klare Middelhav.

For de gæster som forestrækker lidt ro, kan det være en mulighed at tilbringe en dag ved stranden i en af de små bugter.

Området kan tilbyde sine feriegæster mange forskellige former for indkvarteringer, der er et stort udvalg af ferieboliger, lejligheder og villaer.

Der venter feriegæsterne talrige barer, restauranter og cafeer, man kan få en kold øl, et glas vin, spanske tapas og andre spanske specialiteter.

Der er også mulighed for at dyrke sportslige aktiviteter på alle områder.

Der er også tilbud om golf, tennis, ridning og andet. I bjergene i nærheden kan man vandre og klatre. Andre tilbud i omegnen er therme og wellnesscentre

Udflugsmål og seværdigheder i området:

I byen Miami Platja og omegn er der mange aktiviteter og seværdigheder

I Miami Platjas bagland ligger bjerge og langs kysten ligger charmerende fiskerlandsbyer, Man kan nyde omegnens smukke natur på en cykeltur, så vil man få de største oplevelser

For naturelskere er en udflugt til Erodelta naturparken et godt forslag. Desuden endnu en mulighed, nemlig det naturbeskyttede område ved Tortosa- Beseit og mod vest til bjergene ved Prades

Kystens landsbyer byder også på attraktioner bl.a. Aquopolis og Aqualeon vandparker. Nær Port Aventura finder man en af Europas største fritidsparker med mange attraktioner fra både små og store

En virkelig kultur oplevelse vil være en udflugt til Katedralen af Mont Tabor. Opførelsen af katedralen blev påbegyndt i 1298 og den stod først færdig i 1913. Et museum er beliggende i kirkens nærhed.

Man har mulighed for at se værker af den berømte arkitekt Gaudi. Det drejer sig om Casa Battlo, det meget usædvanlige bygningsværk.

Et særligt akvarium kan virkelig anbefales. Der er 35 akvarier med ialt 450 forskellige fiskearter
Klik for at vise kortet