{{filter.label}}

Feriehuse i Morbihan

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Går turen til det Sydlige Bretagne så er der meget at se og opleve. Selvføleglig er der bademuligheder, men kør ind det smukke område, og oplev de små byer som ligger inde i landet, Bretagne er en ferie værd.


Audierne: en fiskerby ved Bretagnes vestkyst med kilometer lange sandstrande. Tag også en udflugt ind i landet, måske en kanotur på floden Goyen, eller besøg den lille landsby Pont-Croix som har en midelalderlig charme. I Audierne kan man se de store akvarier ( 50) med rokker,hajer og blæksprutter.

Concarneau: byen er beliggende en lille ø, og er omgivet af fæstningsmure og tårne. Gå en tur ind i den middelalderlige by, med de små gader og smukke huse

Dinan: byen er beliggene inde i landet, langs med floden Rance, mellem badebyen Dinard og fæstningsbyen Saint-Malo.Byen har en 3 km lang fæstningsmur som omgiver den historiske bydel, med smukke bindingsværkshuse.Byen har en idyllisk havn ved floden

Dinard: er en badeby med kilometer lange sandstrande, byen har fået navnet "nordens Nice" på grund af de mange villaer i Jugendstil som man kan se i byen.