{{filter.label}}

Ferieboliger på La Gomera

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------
La Gomera er den næstmindste ø af de Kanariske Øer. Den ligger i Atlanterhavet ikke langt fra det Afrikanske Kontinent.

La Gomera adskiller sig meget fra de andre øer. Det er ikke sine strande den er kendt for. Nej, det er nærmest et naturparadis.

La Gomera som oprindeligt var en vulkan ø, har bevaret meget af det oprindelige præg og det er ikke masseturisme der kendetegner øen.

Gennemsnits temperaturen er 20-29 grader, men kan godt opleve en forårsdag hvor der er 22 grader. Det er perfekte temperaturer for de mange vandrere og mountainbikere der besøger øen, og som har virkelige gode betingelser i den vidunderlige natur.

La Gomera har ikke en international lufthavn. Man flyver til Tenerife, der ligger ca. 30 kilometer fra øen. Fra Tenerife flyver man videre til La Gomera.( fra Reina Sofia eller Los Christianos)
Videre rejse kan foregå med skib, til f.eks øens hovedstad San Sebastian ( 50-70 minutters rejsetid)

La Gomera natur:

Nationalparken Garajonay. Slugten ses omgivet af tåge og store gamle krogede træer hvilket nærmest danner et eventyrrige.

Et paradis for biologer, naturelskere, vandrere og fotografer.Her kan man udforske La Gomera's mange træsorter, moser, dybde dale og store skove.

La Fortaleza:

En ualmindelig smuk udsigt over øen frister mange feriegæster til at bestige bjerget. Det koster nogle kræfter at nå op på toppen, men det er det hele værd, når man på toppen belønnes med udsigten over La Gomera.

Mirador de Abrante:

Hvis man har mod til det kan man herfra i en højde af 600 meter over havets overflade nærmest svæve over La Gomera. I dalen ligger den lille landsby Agulo, en af øens smukkeste byer, mend smalle gader. Man kan skimte Tenerife i det fjerne. Det er en enestående oplevelse men ikke en tur for folk med højdeskræk.

Naturen til søs:

Man kan sejle rundt om øen og nyde synet af La Gomera fra havet. Der er også mulighed for at se delfiner eller skimte en hval. Desuden er der et unikt naturfænomen " Los Organos " som er en slags orgelpiber der står i regelmæssig afstand i havet. Det er rester af afkølet lava, som havet igennem århundreder har formet og når bølgerne rammer disse fremkommer musikken. Et meget særpræget fænomen

La Gomera's bedste strande:

Øen er ikke kendt for sine strande, her er slet ikke hvide sandstrande. Sandet er nærmest sort, disse mørke sandkorn er en rest fra vulkantiden. Om sommeren varmes det mørke sand op og sandet holder på varmen, man kan endda opleve i det lune sand helt frem til vinteren.

Stranden Playa de la Caletta ligger mod nord i nærheden af Hermique

I San DSebastian ligger stranden Plays de la Cueva

Byen Valle Gran Rey er den by der tiltrækker flest badegæster. Her finder man strandene Playa de Vuelta, Playa del Ingles og Charco del Corte

Det kulturelle La Gomera:

I San Sebastian ( øens hovedstad) er der flere spændende bygninger. Øens ældste bygning Torre del Conda og kirken Maria Himmelfart. Ved marinaen ligger de små både, det er også her der afholdes flere fester, musikarrangementer , trommedanse og folklorefester. Der afholdes koncerter og markeder, og alle kirkelige højtider fejres også

La Gomera har bevaret mange skikke fra den forgangne tid, f.eks. kan man i et lille område opleve det gamle El Silbo, et slags fløjtesprog.

I byen Valle Gran Rey har man nærmest en fornemmelse af at tiden har stået stille
Klik for at vise kortet