{{filter.label}}

Lej en villa i Inca området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Pla de Mallorca er et stort område lige i midten af øen. Det er et stort landområde på ca. 600 km2, der mod nordvest afgrænses af Serra de Tramutana og mod sydøst af Serra de Lievant. Dette flade stykke er meget frugtbart, det er landbrugsområde og så kaldet Mallorca's kornkammer

Det er et charmerende sted at holde ferie. De mange ferieboliger tiltrækker turister, de kommer ikke for at holde badeferie som ved kystbyerne, men for at nyde den smukke natur og det store udbud af kulinariske oplevelser.

Temperaturen i området er mild, det er en af de varmeste området på Mallorca. Der dyrkes grøntsager, kartofler, majs, ris og korn. Men der ses også store områder ned mandeltræer og oliventræer.

Altså et spændende område, hvor man kan få en rolig ferie, og besøge de små landsbyer.

Hvis man vil på vandre eller cykelferie er det et område hvor alle kan være med, det flade land uden større stigninger betyder at man endda kan begive sig ud på lidt længere ture.

I Januar og Februar kan man få en helt særlig naturoplevelse når mandeltræerne blomstrer og man fornemmer duften fra de blomstrende træer.

Byer i området:

Sineu:

Byen ligger centralt på øen. For år tilbage var byen af stor betydning for området og især det ugentlige marked hvor der sælges lokale frugt og grøntsager, var vigtig for landbefolkningen. Det fylder nærmest hele byen, det starter hver onsdag tidligt og det er godt besøgt af såvel indbyggere som turister. Her sælges friske varer, grøntsager, frugt og ost

Der er endnu et ugentlig marked, hvor man nærmest kan købe alt hvad hjertet begærer. Tøj, lædervarer, blomster og meget mere. I den gamle banegårdsbygning er der galleri. I det gamle barokke kloster er der idag indrettet rådhus7Inca:

Byen ligger lidt nord for Palma. Helt fra det 13. århundrede var byen centrum for skomagerarbejde. I dag er byen stadigvæk kendt for sit sko og læderhåndværk. Der fremstilles mange kendte skomærker her.

Et kæmpe udvalg af lædervarer, håndtasker, punge og sko kan i dag købes på det ugentlige marked. Her sælges også specialiteter som serranoskinje, vin og særlige delikatesser fra området. Man kan også købe kunst og designer artikler. His man ikke når at komme på onsdagens marked kan man købe nogle af de samme produkter i byens store markedshal.

Puig de Randa:

Puig de Randa er et yndet udflugtsmål, det ligger i en højde af 543 meter. Mange kommer på grund af udsigten, men der er også turister der kommer fordi, der på en bjergskrænt ligger 3 klosre. Af den grund bliver Puig de Randa også kaldt det hellige bjerg. Nostra Senyra de Gracia er et kloster der nærmest ligger på bjergskrænten.Man kan bese klosterkirken.

Lidt højere oppe ligger klosteret Son Honoratio, også her kan man besøge den tilhørende kirke. Helt oppe på toppen ligger klosteret Nostra Senyora de Cura. Dette er øens vigtigste valfartssted. En del af kapellet stammer fra det 17. århundrede og brønden i klostergården er fra det 16. århundrede. I Betlehems grotten kan man se en krybbe og så må man ikke glemme at gå en tur i klosterhaven, og nyde udsigten over øen.

Vine:

Hvis man interesserer sig for vin kunne man køre en tur langs vinruten, der fremstilles fremragende vine. Vinruten går langs med byerne: Santa Maria, Santa Eugenia, Sencelles, Binisalem og Consell. I vinbyen Binisalem er der flere steder hvor der er vinsmagning. I samme by afholdes der hvert år i september en vinfest.

Øens kunsthåndværk:

I Algaida ligger der et glasværksted, Vidrios Gordiola fra det 17. århundrede. I samme by er der også et glasmuseum.

Inca er kendt for sin læderindustri. Manacor er kendt for sin perlefabriks virksomhed.

Mallorca's vindmøller:

Vindmøller er nærmest Mallorca's vartegn. De har præget landskabet i mange år og især i Pla de Mallorca området er der ialt 311 vind og vandnøller på hele øen er der 3.000

Historie:

I området Sant Joan ligger frilandsmuseet Els Caldereres med en smuk herregård fra 1285. Når man går rundt i alle værelserne på gården føler man næsten at tiden har stået stille. I de historiske stalde står dyr deriblandt de for Mallorca så berømte sorte svin, hvis kød bliver brugt til fremstilling af den traditionelle Sobrasada ( en paprikapølse)

I Muro kan man lære mere om øens historie, hvis man besøger Museo Etnologico, med oplysninger og kultur og levevis.

I dette område på Mallorca kan man glæde sig over den frodige natur og man kan opleve befolkningens glæde ved at arbejde med netop naturen, men også at bevare noget af det oprindelige landskab
Klik for at vise kortet