Feriebolig Mallorca

Hvi sdu er ved at planlægge en ferie til Mallorca og mangler et sted at bo, kan vi hjælpe dig, vi har et stort udvalg af ferielejligheder, huse og villaer

Mallorca tilhører Spanien og er en del af øgruppen Balearerne, som ligger ved den spanske østkyst. Afstande: 261 km fra Valencia, 315 km fra Algier og 248 km fra Barcelona.

Mallorca er Balearernes største ø. 3640 km2 stor og med 890.000 indbyggere. Til Mallorcas forvaltningsområde hører øen La Dragona og Cabera Archipal. I byen Palma de Mallorca bor 405.000 personer, lufthaven ligger 8 km fra centrum af Palma de Mallorca.

Sproget er katalansk og spansk. Det er en særlig katalansk dialekt der taes på øen.

Mallorcas højeste punkt er Serra de Tramuntana ( 1432 meter). Puig Major er en 90 km lang bjergkæde med 11 bjerge over 1000 meter. I bjergkæden befinder sig drikkevandsdepoter , der forsyner byen Palma med drikkevand.

I den centrale del af Mallorca, Pia de Mallorca er mindre højderrygge, med højeste punkt på 542 meter.

Mallorcas østlige og nordøstlige region Levant gennemstrømmes af bjergkæden Serre de Levant, som er væsentlig lavere end Serra de Tramuntana mod vest. Der er kun 3 bjerge over 500 meter

Mod syf ligger Migjorn, trods det flade landskab finder man et højdepunkt på 500 meter over havets overflade, navnet er Puig Sant Salvador. I dette område kan man se klosteret Santuari Sant Salvador

Øen s politiske og videnskablige centrum ligger i Palma ( Ciutat de Mallorca) i den store bugt der åbner sig i det sydvestlige Mallorca.

De fleste har opfattelsen af at ferie på Mallorca er badeferie, hotel og natteliv. Men der ermange kulturelle seværdigheder , en rigt varieret natur med en manfoldighed indenfor flora og faunaens verden. Og vi kan tilbyde ferielejligheder og huse i mange størrelser og som passer netop til dine behov

Mallorcas ca. 700.000 indbyggere bor fortrinsvis i de store byer, men i løbet af et år besøges Mallorca af flere millioner turister.

Hvis man betragter øen på et kort vil man se nordspidsen Cap Formentor og sydspidsen Cap de Ses Salines, afstanden mellem de 2 punkter vil være ca 80 km. Fra vest til øst er afstanden ca. 100 km. Hele øens kystlinje er på 550 km. Langs kysten ligger store hoteller med pools og små og store ferielejligheder.

Landskabte varierer fra region til region. Vegetationen er frodig lige meget på hvilken årstid du ønsker at holde ferie på øen. Mallorca er altid grøn og blomstersorter udfolder sig gennem hele året. Om sommeren er det marguiritter, valmuer, hibicus, gladiolus og mange flere, nævnes skal også ca. 100 orkidearter og hushøje palmer.

En særlig seværdighed er de mange blomstrene mandeltræer, der bebuder at nu er det forår, det sætter turisterne i en særlig stemning.

Mallorcas fauna er typisk for en ø, der er smådyr som f.eks. vilde kaniner, hare, rotte, mus og mår. Fugle og insekter ses også, især om sommeren vil det være klogt at beskytte sig mod myg. I havet er der et rigt udvalg af fisk, som er en delikatesse på fiskerestauranter. Helt specielle fiskearter bliver indført.

Mallorcas mange attraktioner har tilbud til alle former for ferie hele året. Du kan få en indholdsrig ferie, du kan holde en afslappende badeferie og nyde sol ved stranden eller på kanten af hotellets pool.

Muro 1

Lækker 5 værelses villa (350 m2) i Muro med plads til 8 personer.

Cala Sant Vicente 18

2 værelses lejlighed (30 m2) i Cala San Vicente med plads til 4 personer.

Alcudia 6

God 4 værelses villa i Alcúdia med plads til 6 personer.

ELS PINS I

2 værelses lejlighed (30 m2) i Cala San Vicente med plads til 4 personer.

Villa Hostal

5 værelses feriehus (250 m2) i Pollença med plads til 8 personer.

Villa Rit

4 værelses villa (220 m2) i Búger med plads til 6 personer.

Fullness Mallorca

Lækker 4 værelses villa i Sant Joan med plads til 6 personer.

Sa Coma de Campanet

Lækker 5 værelses villa (180 m2) i Selva med plads til 8 personer.

Es Puig

Lækker 6 værelses villa i Costitx med plads til 8 personer.

Can Bernat

Lækker 3 værelses villa i Biniamar med plads til 5 personer.

Cami de Ternelles 1

Lækker 3 værelses villa (100 m2) 1 km fra Pollença med plads til 4 personer.

Büger 1

5 værelses villa (250 m2) i Búger med plads til 8 personer.

Dream Son Jaumell

Lækker 9 værelses villa i Cala Ratjada med plads til 10 personer.

Les Mines

Lækker 10 værelses villa (360 m2) i Selva med plads til 14 personer.

Manacor 1

Luksus 11 værelses villa (950 m2) 3,3 km fra Manacor med plads til 12 personer.

Sa Rapita 2

God 6 værelses villa (150 m2) i Sa Rápita med plads til 8 personer.

Can Picafort 6

God 5 værelses villa (115 m2) i Can Picafort med plads til 6 personer.

Cala Sant Vicente 19

2 værelses lejlighed (30 m2) i Cala San Vicente med plads til 4 personer.

Sa Caseta

Lækker 5 værelses villa (150 m2) i Biniamar med plads til 5 personer.

Sa Casa Rotja

Lækker 5 værelses villa (250 m2) i Sineu med plads til 8 personer.

Cala Tuent

God 4 værelses villa i Cala Tuent med plads til 6 personer.

Pollenca 1

God 5 værelses villa (140 m2) i Pollença med plads til 8 personer.

Pollenca 2

God 3 værelses villa i Pollença med plads til 4 personer. 2 soveværelser. 1 børnesenge tilgængelige. Parkeringplads tilgængelig.

Villa Font de Mal

God 6 værelses villa (180 m2) i Alcúdia med plads til 7 personer. Udmærket beliggenhed.

Villa Moli

God 4 værelses villa i Son Servera med plads til 6 personer. Udmærket beliggenhed. 3 soveværelser. 2 børnesenge tilgængelige. Parkeringplads tilgængelig.

Next page