{{filter.label}}

Menorca

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Menorca er Mallorcas lillebror. Beliggende lidt nordøst for Mallorca finder I denne lille - og knapt så kendte - perle af en ø. Her findes blandt andet nogle stenmonumenter, som delvist minder om engelske Stonehenge og som vidner om at der fandtes forhistoriske mennesker på øen.

Kulturelt byder Menorca på mange muligheder. Der afholdes eksempelvis en international opera uge og året rundt finder der spændende folkefester sted. Den mest kendte er "Festes de Sant Joan", som finder sted i Ciutadella. Det er en 3-dages festival med optog gennem byens gader og fyrværkeri-show om aftenen. "Festes de Sant Joan" finder sted hvert år mellem 23. juni og 25. juni.

Ferieø med ginfestival


Her på siden finder du nemt en feriebolig på Menorca i form af for eksempel feriehus eller ferielejlighed. Niveauet af luksus varierer, så der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Kan du lide gin, så er Menorca lige øen for dig. Det er den mest populære alkohol på øen og der afholdes lokale festivaler, hvor gin typisk drikkes med citron og en frugt kaldet pomada.

Kontakt os hvis du har spørgsmål


Har du spørgsmål vedrørende ferieboliger på Menorca, så kontakt os med det samme. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på email [email protected] og på telefonnummer 22901567