{{filter.label}}

Feriehuse på Menorca

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------


De fleste kender ferieøen Mallorca. Men knap så mange har stiftet bekendskab med naboøen Menorca, som er et godt feriemål, hvis man vil nyde at bade i dejligt krystalklart vand og hvis man vil slappe af og nyde solen ved de hvide sandstrande. Men man kan også gå på opdagelse i en af de historiske landsbyer.

Godt at vide om Menorca:

Menorca er den ene af ialt 5 små øer. Den ligger som den østligste i den lille øgruppe. Den er ikke særlig stor ca. 50 kilometer lang og 17 kilometer bred. Øens kystlinje er 126 kilometer.

Udenfor øens hovedstad ligger den internationale lufthavn

Hvis man planlægger at holde ferie på Menorca er tiden mellem april og oktober at foretrække. Hvis man ønsker at udforske den lille ø, kan man leje bil og køre rundt, landskabet er meget varieret fra nord til syd

Seværdigheder:

Der er mange små byer og landsbyer på Menorca og hver by har sine seværdigheder.

Hovedstaden på øen hedder Mahon, hvor en sightseeing kan anbefales. Særligt for byen er fiskemarkedet Mercado de Pescados som er åbent fra mandag til lørdag fra 11-16 og igen efter siestaen fra 19.00-23.30.Man ka købe friske fisk men også nogle meget lækre tapas.

Turen rundt i byen kunne også omfatte den smukke havn, hvorfra man kan komme på en tur med båd. Når man vender tilbage kunne man besøge Xoriguen Gin Manufaktur. Derefter kan turen fortsætte op gennem de smalle gader.

Andre seværdigheder i Mahon: Cami de Cavalls som er en vandrevej rundt om øen, strækningen udgør 158 kilometer.

Fortaleza de Isabell II, som ligger på halvøen La Mola, man kan komme på guided tur rundt på det pragtfulde anlæg. Om sommeren er der også guidede natture.

Museo de Menorca hvor man kan lære om øens historie

Lazareto Mahon det gamle hospital , hvor man også kan få oplysninger om byens afvekslende historie.

Ciutadella ligger på øens vestlige del. Man kan opleve en tur gennem de middelalderlige små gader, se smukke bygninger og se paladset på Plaza des Bortn , samt katedralen Santa Maria de Ciutadella. Men læg også vejen forbi den gamle havn. Fra Plaza des Born fører en trappe direkte ned til havneområdet, hvor der er en helt særlig stemning på restauranterne og barerne om aftenen.

Strande:

Menorca's strande og badebugter er vidunderlige. Man kan nå rundt til de mange bugter med offentlige busser, men hvis man vil være uafhængig bør man leje en bil.

Cala Macarelleta denne strand ligger på sydkysten, det er en sandstrand med klipper, vandet er krystalklart.

Cala Presili ligger i et naturbeskyttet område, man skal gå 20 minutter fra parkeringspladsen for at komme helt ned til stranden.

Cala Mitjana det er en familievenlig strand

Mange strande på Menorca kommer man lettest til ved båd. Det vil være en god ide at medbringe dykkerbriller og snorkle udstyr, hvis man vil svømme i det klare vand.

Udflugter på øen:

Carni de Cavalls: vandrevejen rundt om øen. Det er det rene paradis for naturelskere.

Binibequer: en lille charmerende fiskerby med smukke huse i de smalle gader og gyder, hvor man kan besøge de små butikker, der sælger kunst og andet. Om aftenen kan man nyde egnens lækre retter i enba f de små hyggelige restauranter. Menorca er også kendt for sin Palo likør.

Menorca er en lille perle, som måske ligger i skyggen af sin naboø, men hvis du vil på badeferie, hvor strandene ikke er så overfyldte, skal du vælge Menorca, hvor strandene har bevaret sit oprindelige præg
Klik for at vise kortet