{{filter.label}}

Feriehuse i Alcudia

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Den dejlige ferieby Alcudia, ligger på Mallorca's nordlige del, den ligger perfekt mellen 2 bugter

Hvis man ankommer til Mallorca's hovedstad, Palma de Mallorca, er der en times kørsel til Alcudia, man kan tage bussen fra Placa Espanya, mere bekvemt er det naturlighed med taxa eller i lejet bil.

Alcudia har skønne brede sandstrande og små rolige badebugter. Feriegæsterne kan vælge at bo på et af de mange hoteller eller i en villa eller en ferielejlighed.

Man kan let kombinere sin badeferie med ferie oplevelser af mere kulturel art.

Seværdgheder:

Alcudia har en spændede gammel budel, men også Cludad Blanca , en moderne del med barer, restauranter og forretninger.

Byens restaurerede bykerne bærer stadig præg af en fortid under maurisk og romersk herredømme. Byen er ogivet af den gamle mur, der skulle beskytte byen mod angreb fra pirater.

I dag er det et udsigtspunkt, hvorfra feriegæster har en vidunderlig udsigt over byen og det omkringliggende landskab. I denne del af byen er der, om sommeren, live musik i gaderne, hver tirsdag og søndag er der marked, hvor man kan købe frugt, grønt og lokale specialiteter.

I de små gader er der mange små butikker, hvor designere og kunstnere sælger deres produkter og skulle sulten melde sig er der flere tapas barer der er åbne

Man skal også huske at se de mange smukke bygninger, f.eks. de gamle kirker

I Pollentia finder man de tidligste sport fra romertiden, det er dog mest ruiner der er tilbage, men det gamle teater er dog tilgængeligt. Men det bedste indtryk får man hvis man besøger det monografiske museum, hvor der er udstillede ting fra udgravninger, fund der er flere tusind år gamle.

Strande:

Alcudia byder sine feriegæster velkommen til skønne strande, krystalklart badevand og talrige vandsports aktiviteter. Det er også meget børnevenlige strande. Nede ved havnen finder man en vandpark.

Playa del Alcudia er en stor bred strand, der opfylder enhver badegæsts behov. Langs stranden er strandpromenaden, med restauranter, barer og små forretninger. Man kan parasejle, leje pedalbåde og mindre både. Hvis solen bliver for hård kan man leje parasoller.

Playa de Muro:

Det er den sydlige del af Playa de Alcudia. Den ligner den anden del af stranden, men her i dette strandafsnit kan man holde en afslappende ferie med mere ro , og det er et område velegnet for kørestols brugere.

Cap Formentor:

Selvom man har været på Mallorca mange gange og tror man har set alt hvad der er værd at se. Mon du også har set Cap Formentor ?

Det er en halvø helt mod nord. Her ligger Tramuntana bjergene. Et ægte vandre område, stejlt vind omsust kystområde. Kort sagt et helt andet naturområde.

Serre Tramuntana:

Et godt udflugtsmål. Bjergregionen Serre Tramuntana , perfekt for vandrere og naturelskere

Et andet udflugtsmål kunne være nabobyen Pollenca , hvor der også ligger skønne strande
Klik for at vise kortet