{{filter.label}}

Feriehuse i Porto Cristo

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------På Mallorca's østkyst ligger den charmerende havneby Porto Cristo. Byen tiltrækker især familier, der kan nyde ferien ved de skønne sandstrande og stille badebugter

Man ankommer som regel med fly til Palma, hvor man kan tage bussen ( 416) til Porto Cristo. Man kan eventuelt også leje en bil, så kan man selv tage på udflugter på øen.

Når man ankommer til Mallorca første gang, ser man straks de gamle stenhuse og flotte hvide villaer. Når man kommer til Porto Cristo mærker man med det samme, at det historiske præg er bevaret i byen.

I bugten nær havnen med det turkisblå hav og skønne sandstrande er hvad man har i forventning og ved den østlige side ses en klippevæg hvor der er kajplads til yachter. Der er en helt særlig atmosfære.

Stranden ved Porto Cristo er fald og rolig. Ved strandpromenaden ligger mange restauranter og små butikker, man kan slendre en tur og måske holde en pause på en restaurant eller en bar og nyde udsigten over havnen.

Besøg nabobyerne Manacor og Cala Millor. Manacor er beliggende 12 kilometer fra Porto Cristo. En smuk by med patricier huse, tårne og rester af gamle vindmøller. Der afholdes marked på Plaza Constitucio mandag-søndag. Der er frugt og grønt marked. Hver mandag er der marked på Plaza Ramon Llull, hvor der er talrige indkøbsmuligheder.

I Manacor har man et særligt tilbud til feriegæster. Det er Manufactur Majorica, hvor der fremstilles specielle kunstperler , en meget gammel tradition

Cala Millor er en af de største feriebyer på den østlige side. Byens navn betyder den bedste bugt. Der er en næsten 2 kilometer bred sandstrand ved den idylligske kyst. Havets klare vand og den blå himmel understreger at man er landet i et ferieparadis.

Ganske tæt på Porto Cristo ligger Cala Mandia, det er en by med en speciel beliggenhed , den strækker sig over 3 bugte, man finder både sandstrand og en flad klippestrand. Man kan gå nogle dejlige ture langs en vandrevej langs klippekysten, vejen slutter med en udsigt over det åbne Middelhav.

En af Porto Cristo's store turistattraktioner er den gamle drypstenshule. Hvis man vil på besøg kan man sejle på den største underjordiske sø i Europa
Klik for at vise kortet