{{filter.label}}

Ferieboliger i Port Soller

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Soller med havnen Port Soller er et område med kontraster, det er den region på Mallorca hvor det oprindelige af øen er bedst bevaret.

Den har en spændende historie og et meget afvekslende landskab. Soller ligger i det frugtbare Serra Tramuntana lige i hjertet af " den gyldne dal"

Helt tilbage i antikkens tid begyndte indbyggerne at dyrke og udvikle olivensorter, men fra det 18. århundrede begyndte de også at dyrke citrusfrugter.

Det er ikke masseturisme der fylder i området. Egnen tiltrækker i dag feriegæster som trænger til ro og afslapning.

Soller og Porto de Soller ligger i Mallorca's nordvestlige hjørne. Soller er Serra Tramuntana's kulturelle og forretningsmæssige centrum. Der er ca. 30 kilometer til hovedstaden Palma de Mallorca.


I 2011 blev området erklæret UNESCO Verdenskulturarv.

Soller:

Byens centrum er Plaza de la Constitucio hvor man finder mange forretninger, cafeer, tapasbarer og restauranter. I Sollers centrum er der et utal af butikker der forhandler mode, kunsthåndværk og souvenir. I markedshallen sælges fødevarer. Hallen ligger på Plaza Mercat og der er et godt udvalg af fisk, frugt, grønt, ost og blomster

Den smukke kirke Sant Bartomeu stammer fra det 13. århundrede, bygget i barok. Mange andre stilarter har sat sit præg på kirken op gennem tiderne.

Den botaniske have i byen er anlagt og åbnet i 1992. Her kan man iagttage ca. 400 plantearter, et tydeligt billede på Mallorca's flora. I parken er der et museum med naturkundskab, hvor der er skiftende udstillinger.

Museet Casa de Cultura me arkæologiske fund, brugsgenstande og kunst bl.a. en ægte Picasso.

Porto de Soller:

En charmerende havneby , der ligger godt beskyttet i en bugt. Der er plads til at yachter og sejbåde kan ligge for anker. På den smukke havnepromenade er der talrige gastronomiske og shopping tilbud.

Søfartsmuseet frt bl.a. fortæller den maritime historie. Det ligger i et gammelt kapel fra det 16. århundrede. Desuden er det også stedet hvor der er klassiske koncerter.

Porto de Sollers fyrtårn er en del af Torre Picada fra det 17. århundrede, det bestod af ialt 85 tårne, som var en værn mod piratoverfald. Man har en god udsigt fra tårnet og bjergene i baggrunden.

Strande:

I bugten ved Porto de Soller ligger to skønne sandstrande, de er flade og der er ingen strøm. Derfor velegnet til børn. Strandene er Plays Puerto de Soller og PLaya d'en Repic. Ved promenaden er der cafeer, restauranter og underholdningstilbud.

Ved Cala Deia en badebugt med sten og klippestrand, den ligger under en stor klippe ved siden af kunsterbyen Dela. Stranden falder stejlt ned mod havet, hvor bølgerne kan være høje

Playa de Torrent de Pareis er en rigitg dejlig strand, den ligge rlidt nord for Puerto de Soller tæt på byen Sa Calobra og midt i en slugt, det er en særlig adgang til stranden, den går nemlig gennem 2 smalle huler og derefter kommer man ud til en skøn sandstrand og et hav med små bølger

Midt i en pinjeskov ligger den idylligske badebugt Cala Tuent,. Bugten ligger et godt stykke fra Puerto Soller, så en bil vil være en god løsning for at nå frem til stedet, man kan godt gå eller sejle derud. Når man kommer frem har man mulighed for at spise en god egns ret på restauranten medens man nyder udsigten, restauranten ligger på en klippe.

Aktiviteter:

Onsdag er markedsdag i Puerto Soller, det finder sted på Plza Mercat og Plaza de la Constitucio

Udflugtsmål:

Udfulgter til de små landsbyer i området f.eks. Biniaraix og Fornalutx som er maleriske landsbyer i " den gyldne dal"

Man kan også besøge Ecovinyassa farmen som ligger mellem Soller og Fornalutx. Man kan se de store citrus og olivenmarker. Man kan gå tur omkring farmen og smage på frugterne, og slutte af med et solidt måltid på gården

I kunstnerbyen Deia har man mulighed for at se flere gallerier. Valldemossa blev kendt fordi komponisten Chopin og Freudin Georg Sand boede her i vinteren 1838.

En særlig oplevelse vil være at tage toget fra Soller til Palma. Denne togstrækning blev grundlagt i 1913 og den har nærmest ikke forandret sig siden. Soller toget er en stor turistattraktion
Klik for at vise kortet