{{filter.label}}

Ferieboliger i Kappl

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den charmerende by Kappl ligger i Paznaun bjergområdet og det er derfor et ideelt område for hele familien, når de vil nude naturen og bjergene og gøre brug af de mange fritidstilbud.

Sommer:

Kappl området er skattet af naturelskere, der er rigtig gode muligheder for at vandre, men også cykle og mountainbike kan virkelig blive brugt her. Et af højdepunkterne for fysisk udfoldelse er " Sunny Mountain Erlebnispark " der ligger i 1860 meters højde

Om sommeren kørr der busser og til vandreruterne, som naturligvis kører retur, hvis kroppen siger stop efter en lang vandretur.

En tur af den kulinariske Jakobsvej betyder ikke blot mulighed for at opleve et godt spisested, men også mulighed for Nordic Walking.

Vinter:

Skiområdet Kappl er yderst familievenligt. Der er snegaranti, vel præparerede psiter, der ligger i en højde af 1800-2700 meter. Man bringes op til skiområdet med 10 moderne liftanlæg. Og når man kommer derop er der fine pister, så både små og store skiløbere kan finde den der passer til deres formåen. En gang om ugen er der måneskins kælkning for hele familien.
Klik for at vise kortet