{{filter.label}}

Ferieboliger i San Virgilio/Kronplatz

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Ferieregionen Kronplatz har et bredt udvalg af tilbud til sine feriegæster. Der er stille områder, stort udvalg af aktiviteter for dem der gerne vil være aktive i deres ferie og der er mulighed for at fordybe sig i kunst og kultur.

Man kan holde ferie i Kronplatz hele året og det gælder for hele familien. Fra juni til september er det særlig godt at vandre i bjergene, hvor flora og fauna viser sig fra sin smukkeste side.

Der er ture i bjergene med guide hele året. En helt særlig oplevelse er det at besøge naturparkerne Fanes-Sennes-Prag, Rieserterner Ahrn og Puez Geisler også her er der smukkest fra juli til september.

Der er også mulighed for at mountainbikere, klatrere og faldskærmsudspringere kan udføre deres sport.

Hvis man interesserer sig for kultur kunne man besøge den gamle by Brunee hvor der ligger et gammelt slot, museer og udstillinger. Desuden er der flere forretninger og restauranter.

Vinter:

Området er et vinterparadis. Her kan man dyrke alle former for vintersport.

Kronplatz er et meget kendt skiområde der ligger i 2.275 meters højde. Her findes også plateauer med panoramaudsigt over Dolomitterne. Der er talrige pister i forskellige sværhedsgrader. Skiområdet ligger mellem Bruneck, St. Virgil og Olang. Der er ialt 116 pistekilometer og 32 påstigningsteder.

I snowparkerne ved Belvedere er der muligheeder for snowboardere og freestylere. Der er også cross country ruter, sneskovandringer og skøjtebaner.

Kronplatz har også mange arrangementer og kulinariske tilbud
Klik for at vise kortet