{{filter.label}}

Ferieboliger i Saalfelden

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------


Vinter i Saalfelden-Leogang, det er et område med wellnesshotel og manage forskellige former for ferieboliger. Og så det vigtigste , det er et eldorada for skisportsudøvere

" Skiområdet der Alpen " og " Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fiebeerbrunn " byder sine skisportsgæster verlkommen til 270 pistekilometer, og i dalene venyter 150 kilometer cross country, der er også hytter og restauranter der serverer egnsretter.

Der er 140 kilometer blå, 112 kilometer røde og 18 kilometer sorte pister. Desuden er der 70 liftanlæg og flere snowparker.

Men i området Saalfelden Leogang er der også muligheder for " ikke skiløbere ". Nordic Park ved Ritzensee er der aktiviteter for alle feriegæster: cross country, skøjteløb og vintervandring. Området har 150 kilometer velanlagte pister i forskellige sværhedsgrader. Man kan løbe på skøjter på den tilfrosne sø. For de mindste er der Fun og Snow Park. Hvor de små kan tage de første svære skirdt på skiene.

Man kan også vælge at nyde vinter stilheden på en tur på sneskovandring. En tur i den nyfaldne sne med pause ved udsigtspunkterne for at nyde panoramaudsigten over området

Ved Asitz på " Leos Kufegaudi " er der kælkebaner, man kan benytte gondolsvævebane for at nå op til banes start

Hvis man bliver sulten når man er ude på tur, er der ingen problemer Der er 60 skihytter i " Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn " der serverer de lækreste egnsretter, det samme gør restauranter og hoteller. Alle bruger gpde råvarer af høj kvalitet under mottoet ægte sund kost.
Klik for at vise kortet