{{filter.label}}

Skiferie i Madonna Di Campiglio

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

I Dolomitterne finder man en lille perle Madonna di Campiglio. Byen ligger i en højde af 1550 meter, det er en elegant og vigtig skisportsby i alpeområdet.

Langt tilbage i tiden var byen et eksklusivt ferieområde for adelige og det bedre borgerskab. Mellem 1889 og 1894 boende Kejserinde Sissi og kejser Franz Josef her.

I dag er byen stadig en eftertragtet ski destination. Der er smukke områder, modebutikker og kunsthåndværk.

Vinter:

Det stor skiområde ved Madonna di Campiglio har 150 kilometer skipister, 50.000 km2. snowpark og 40 kilometer cross country ruter som forbinder Pinzolo med Folgarida Marilleva. En af de mest kendte pister er Canalone Miramonti

Det er også et område hvor der er konkurrencer bl.a i slalom. I Ursus snowpark finder der af og til snowboard konkurrencer sted.

Sommer:

Om sommeren byder den 50.000 hektar store naturpark Admello Brenta, samt 450 kilometer stier, på enestående muligheder for vandrere og mountainbikere, som vil nyde naturen og den friske luft.

Et af byens højdepunkter er når der i februar afholdes kejserbal, hvor publikum er iklædt dragter fra tiden med kejserinde Sissi og kejser Franz Josef. Aftenen slutter med festfyrværkeri
Klik for at vise kortet