{{filter.label}}

Ferieboliger i Marilleva/ Val di Sole

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------
Byen Mezzana - Marilleva ligger i Val di Sole området.

Mezzana var allerede kendt i romertiden, hvilket bekræftes når man hører byens latinske navn Mettius, samt arkæologiske fund og gamle bygninger. Byen har gennemgået en stor udvikling op gennem tiden.

I dag er det en moderne tustistby, der takket være sine pragtfulde omgivelser er en velbesøgt by. Den ligger i en kulisse med bjerge og floder der byder velkommen til en aktiv ferie i bjergene med vandrer og cykelferie og på den berømte Baites Noce er der udfordringer for kano og kajakroerne på en af Europas bedste strækninger. Og om vinterener der aktivitet på pisterne.

Seværdigheder:

Kirkerne Peter & Paul og søsterkirken Madonna di Caravaggio ligger i nærheden af hinanden lige midt i byen. Den første blev bygget mellem 1498-1536. Den anden er bygget i 1707. Begge kirken indeholder mange kunstværker, der er malerier og træskærer arbejder som har sat deres præg på kirkerne.

Man må ikke glemme seværdighederne udenfor byen. Der er talrige naturoplevelser i dalene, hvor der er stier man kan benytte. Nævnes skal søen Malghetto di Mezzana i bjergene, Presanella bjerget,fredskorset på Piz de Mezdi og de store skovområder.

Skiområdet Folgarada-Val di Sole/ Dolomitter Brenda:

Det er et stort skiområde hvor der er skipister med Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio og Pinzolo. Tilsammen danner de skiområdet Dolomitter di Brenta. Tilsammen er det 150 kilometer pister og 62 påstigningsteder. Der er moderne svævebaner op til skiområdet

Der er mange skilifter i de enkelte områder. F.eks. i Folgarida Marilleva er der 26 liftanlæg og 62 kilometer skipister

Skiområderne Campiglio, Dolomit di Brenta, Val di Sole, Val Rendena kan man komme op til med tog. Svævebanen kan påstiges fra stationen Daolasa Commezzadura. Der er altså mange muligheder for at nå frem til skiområderne.
Klik for at vise kortet