{{filter.label}}

Ferieboliger i Montecatini Terme

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Montecatini Terme ligger i provinsen Pistoia. Den har altid været vand i området. Helt tilbage til romertiden blev vandet i Termebyen brugt til bade med helbredene kraft, vandet kom fra det sprudlende kilde Fettuccio.

Efterhånden som årene gik sørgede højtstående personer for at udvikle byen, der efterhånden blev Italiens mest mondæne kurby.

I Montecatini Terme kan man opleve smukke bygninger hvor jugendstil præger byen. I et stor park ligger Terme Tuttuccio, en flot bygning. Man kan få drikkekur og muddelbade og særligt tilrettelagt program til den enkelte gæst.

I byen bliver der lagt vægt på sundhed og velbefindende. Og der er udsøgte varer som kan købes i byens forretninger. Der er lagt vægt på kvalitet og et vareudvalg der kan gå ind under begrebet velbefindende.

Fæstnbingen Montecatini som tidliger evar Montecatini Alto ligger højt oppe over Montecatini Terme. Og herfra har man en enestående udsigt.

Om foråret er der en frodig vegetation og en mangfoldighed af blomstrende planter. PÅ Piazza In Montecatini Alto ligger der flere gode restauranter.

En lille tandhjulsbane forbinder Thermebyen og Montecatini Alto. På turen har man udsigt over dalen og kurbyen. En spændende oplevelse. Man kan også få panaramaudsigt hvis man kører ad serpentiner vejen.

Begge byer er mere end en udflugt vørd. Lej en feriebolig og nyd nogle feriedage i området.
Klik for at vise kortet